Τζήμας: «Δεν είμαι ένας τυχαίος πρόεδρος»

Στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης Blue Heart μίλησε ο Θανάσης Τζήμας την Τετάρτη, που τόνισε ότι δεν αποδέχεται την κριτική που του ασκείται για τις καθημερινές δηλώσεις που κάνει στο ραδιόφωνο ή για την επικοινωνία που έχει με τους φιλάθλους στο facebook.

«Καλή η επιφυλακτικότητα, αλλά πρέπει να σταματήσει η καραμέλα ότι βγαίνω συνέχεια στο ραδιόφωνο και επικοινωνώ με το fb. Δεν είμαι ένας τυχαίος πρόεδρος. Να κάθονται να ακούν κάθε μέρα τον πρόεδρο, αν χρειαστεί. Θέλω να τους προβληματίσω όλους ν’ αλλάξουν. Το νοικοκυριό γίνεται κι αυτό που μας μένει, είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τον γιο του Νίκο που ανακοινώθηκε επίσημα επισήμανε ότι είναι μία καλή επιλογή και θα βοηθήσει, ενώ πρόσθεσε ότι έχει ήδη κλείσει σε ομάδα, με την οποία η Νίκη θα έχει συνεργασία.

Ζήτησε ακόμη να αγκαλιάσουν όλοι τον Στέργιο Φάτση, υπογράμμισε πως «το όνειρο μας είναι ορατό και δεν έχετε δει τίποτα ακόμη» και ότι «η πρώτη μας τη Δευτέρα θα είναι από τις καλύτερες», ενώ ανέφερε πως ο στόχος του δεν είναι να τους νικήσει όλους: «Αν το ήθελα, έχω το μυαλό να το κάνω σε ένα μήνα. Το ποδόσφαιρο θέλει ειδική μεταχείριση. Θα πάω ψηλά την ομάδα. Αφήνουμε πίσω το παλιό που σβήνει».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση τέλος δήλωσε: «Προσπαθώ να δεχτεί ένα από τα δύο μεγάλα ονόματα, που συζητάμε, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρις εσχάτων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.