Τζήμας: Θέλουν τη Νίκη να πουλάει σοκολάτες και γαριδάκια

Στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Τρόικα των Σπορ μίλησε ο Θανάσης Τζήμας, ο οποίος είναι παρελθόν από τον σύλλογο της Νίκης από την Πέμπτη 8 Ιουνίου, όταν και έληξε η θητεία του.

Ο Κατερινιώτης παράγοντας κατηγόρησε τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής ότι αποκλείουν οποιαδήποτε άλλη πρόταση, αλλά εκείνος θα καταθέσει τη δική του, που θα είναι πρόταση πρωταθλητισμού, όπως είπε, στη Γ.Σ. της Δευτέρας, ενώ θα μπορούσε να το είχε κάνει μέχρι τις 29 Μαΐου, σύμφωνα με τη διορία που είχε δοθεί.

Παράλληλα, απείλησε με αποκαλύψεις μετά τη Δευτέρα, με τις οποίες θα “πέσουν κάστρα”, ενώ έριξε μομφή στους ανθρώπους που θα τρέξουν την ομάδα ότι δεν έχουν σκοπό τον πρωταθλητισμό αλλά και ότι είναι παράνομα εκλεγμένοι, όπως και όλο το Δ.Σ., δείχνοντας τεράστια αγνωμοσύνη. Κι αυτό γιατί πολλά απ’ αυτά τα άτομα στα οποία αναφέρεται ήταν που τον στήριξαν οικονομικά και ηθικά τη χρονιά που τελείωσε, ενώ τώρα τους μειώνει με κάθε τρόπο και με κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, τους ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι θέλουν να φτιάξουν μία Νίκη που πουλάει σοκολάτες και γαριδάκια. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.