Τζοβάρας: “Ο Κωνσταντέλιας είναι ένας μικρός μάγος”

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βολιώτης αριστερός μπακ χαφ του Ατρομήτου, Γιώργος Τζοβάρας, που αρχικά μίλησε για την επόμενη χρονιά: «Βρίσκομαι σε διακοπές αυτή την περίοδο και γεμίζουμε τις μπαταρίες για μία νέα και απαιτητική σεζόν. Θέλω να εξελιχθώ και άλλο στοχεύοντας στη συνεχόμενη βελτίωσή μου, με την επόμενη χρονιά να είναι αρκετά σημαντική για εμένα».

Επίσης ρωτήθηκε και για τον συμπατριώτη του Γιάννη Κωνσταντέλια: «Είναι ένας μικρός μάγος ο Ντέλιας, είναι ένα πρότζεκτ στο οποίο ο ΠΑΟΚ πίστεψε και δούλεψε με το ταβάνι του να είναι αρκετά υψηλό και τον ίδιο να μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα στο μέλλον. Είναι μία βαριά βιομηχανία ταλέντων ο ΠΑΟΚ από το 2016, που άρχισε να γίνεται ακόμα πιο σοβαρή η εξέλιξη των παικτών που έχουν χαράξει ακόμα μεγαλύτερη πορεία στα γήπεδα, κάτι που δείχνει ότι τα φυτώρια του ΠΑΟΚ είναι σε υψηλό επίπεδο».

Για το ενδεχόμενο παραμονής του στο Περιστέρι και τον ρόλο του Πάμπλο Γκαρσία σε αυτό, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι με τον κύριο Πάμπλο Γκαρσία έχουμε πολύ καλές σχέσεις και γαλούχησε τον ποδοσφαιρικό μου χαρακτήρα και ό,τι κάνω τώρα το οφείλω σε μεγάλο μέρος σε αυτόν και στον Μίρο Σνάουτσνερ. Αμφότεροι με εξέλιξαν ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και θα ήθελα να δουλεύω υπό τις οδηγίες του και φέτος, αν πάνε όλα καλά με τις διαπραγματεύσεις, που πιστεύω ότι θα πάνε».

Για το ενδιαφέρον του Ατρομήτου για τον Χάρη Τσιγγάρα: «Μου έχει βγάλει ένα σωρό μπαλιές στον χώρο, τι να πω για τον Χάρη; Έχει αποδείξει την ποιότητα του και την αξία του, τον ξέρει ο Πάμπλο και μία ενδεχόμενη μεταγραφή του θα ήταν πολύ σημαντική για τον Ατρόμητο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.