Τζοβάρας: «Υπό συνθήκες στον ΠΑΟΚ Β’, καλύτερα που παρέμεινα στη Νίκη»

Ο Γιώργος Τζοβάρας, ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Πάμπλο Γκαρσία στην Κ19 του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον ΠΑΟΚ Β’ και την ανανέωση του με την Νίκη Βόλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ΠΑΟΚ Β’ ήταν μία περίπτωση που τον ενδιέφερε.

«Θεωρούσα ότι είναι το καλύτερο να παραμείνω στη Νίκη. Είναι μία ομάδα με καλό πρότζεκτ για τη νέα χρόνια, είναι η πόλη μου, γνωρίζω τους πάντες εδώ. Έχω βρει τις κατάλληλες συνθήκες για εμένα. Πέρσι έμεινα ικανοποιημένος, με τον κo Βοσνιάδη έπαιξα αριστερά όλη την πλευρά και νομίζω ότι μου ταιριάζει περισσότερο αυτή η θέση» είπε αρχικά.

Για τον ΠΑΟΚ Β’ σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ Β’ έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό. Χαίρομαι που θα δημιουργηθεί, είναι ό,τι καλύτερο για τους νέους παίκτες. Είναι σημαντικό να παίζουν στην Super League 2, θα είναι πιο κοντά στην πρώτη ομάδα».

Κατέληξε λέγοντας: «Θα ήθελα να είμαι και εγώ στον ΠΑΟΚ Β’ υπό κάποιες συνθήκες, ίσως ήταν μία καλή επιλογή. Αλλά δεν έκατσε, εντάξει, για πολλούς λόγους. Πιστεύω, πάντως, ότι η Νίκη θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν. Δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.