Τζούντο και Άρση Βαρών στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό Βόλου

Σαββατοκύριακο αγώνων για τα «ερυθρόλευκα» τμήματα

Ένα γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες είναι το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου 2022. για τα τμήματα της Άρσης Βαρών και του Τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου.

Συγκεκριμένα το τμήμα της Άρσης Βαρών με επικεφαλής τον προπονητή Μπάμπη Μπορτσέλη θα συμμετάσχει με τέσσερις αθλητές στα ανοικτά πρωταθλήματα Ανδρών-Νέων Ανδρών και Γυναικών –Νέων Γυναικών στους  ομίλους που θα γίνουν στην Δράμα και στην Αθήνα.

Στην Δράμα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου  θα αγωνιστούν οι αθλητές Μπορτσέλης Γεώργιος στην κατηγορία των 81 κιλών, Μπορτσέλη Γιοβάννα στην κατηγορία των 64 κιλών, και Γαλάνη Ειρήνη στην κατηγορία των 71 κιλών.

Στην Αθήνα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου θα αγωνιστεί ο αθλητής Βαβάλιος Νικόλαος στην κατηγορία των 89 κιλών.

«Ο Σύλλογος μας έχει πολλές πιθανότητες για κατάκτηση μεταλλίων στις κατηγορίες που θα λάβουν μέρος οι αθλητές μας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο μοναδικός σύλλογος στη Μαγνησία που καλλιεργεί το άθλημα των «δυνατών» την Άρση Βαρών» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, το Τμήμα Τζούντο με τον προπονητή Τσόχα Σωτήρη και δύο αθλητές θα μεταβεί στην Λάρισα για να συμμετάσχει στο 1ο τουρνουά Τζούντο που διοργανώνει ο ΑΣ Πολυμήχανος Οδυσσέας Λάρισας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι οι Βύρωνας Καράς στην κατηγορία Ανδρών (Κιλά -100), και Βαγγέλης Νίτας στην κατηγορία Παίδων Β (Κιλά +60).

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται στους προπονητές και στους αθλητές των δύο τμημάτων καλή επιτυχία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.