Τζούριτς στο «Μagnesiasports»: «Μίλησα με τον Φιλίποβιτς-Ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό Βόλου»

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου συμμετέχει πλέον και ο Στέφαν Τζούριτς, με τον Σέρβο παίκτη των «ερυθρόλευκων» να κάνει δηλώσεις στο «Magnesiasports» ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» πλέον, και να τονίζει την ικανοποίησή του για την ένταξή του στην ομάδα. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι τις πρώτες πληροφορίες για τον Ολυμπιακό Βόλου τις πήρε από τον συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Ιγκόρ Φιλίποβιτς.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού Βόλου, μιας μεγάλης ομάδας με μεγάλη ιστορία. Ελπίζω ότι θα γίνει ακόμη καλύτερος μένα και στοχεύουμε φυσικά στην κορυφή. Περιμένουμε λοιπόν να ξεκινήσει η σεζόν και όλα να πάνε καλά» ανέφερε αρχικά ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε και στον Φιλίποβιτς,τονίζοντας ότι: «Φυσικά και μίλησα με τον Φιλίποβιτς και μου είπε για τον σύλλογο και τους παίκτες, καθώς και ότι όλοι είναι καλοί άνθρωποι. Νομίζω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι Φιλίποβιτς και Τζούριτς είναι πλέον το σέρβικο δίδυμο για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ το… αργεντίνικο αποτελούν οι Ερέρα και Κολέλα, μετά και τον δανεισμό των Ντα Κάμπο και Μπαράνκο. Οπότε απομένει να φανεί τι εθνικότητας θα είναι και ο ξένος μέσος που προαναγγέλλεται για τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.