Β. Ανδρέου: Θέλουμε τους τρεις βαθμούς πάση θυσία

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης, το μεσημέρι της Κυριακής (28/11, 15:00), με αντίπαλο τον Πιερικό, στο ΔΑΚ Κατερίνης, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης, Βαγγέλης Ανδρέου.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Στο παιχνίδι, κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, θέλαμε τους τρεις βαθμούς, πάση θυσία, και το καταφέραμε. Όσον αφορά την προσεχή αναμέτρηση με τον Πιερικό, δεν είχαμε πολλές μέρες να προετοιμαστούμε. Δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για τον αντίπαλο, είναι μία νεανική ομάδα, που δείχνει διάθεση αγωνιστικά. Είναι μία ιστορική ομάδα, με κόσμο, και πάντα τέτοια παιχνίδια χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.
Η νίκη μας, απέναντι στην Αναγέννηση, θεωρώ πως ήταν η αρχή για ένα νικηφόρο σερί που επιθυμούμε να κάνουμε. Τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα, αλλά πιστεύω ότι διαθέτουμε ένα ρόστερ που μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις, υπάρχουν πολλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές εντός αυτού. Δεν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, στο προηγούμενο παιχνίδι, και δε θα τον έχουμε ούτε κόντρα στον Παναιτωλικό, την προσεχή Τετάρτη. Πιστεύω πως θα έρθει στην Κατερίνη, θέλουμε να είναι εκεί, χρειαζόμαστε τη στήριξή του”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.