Β’ ΕΠΣΘ: Αποτελέσματα και σκόρερ στη 10η αγωνιστική (19/12)

Με δύο ισοπαλίες άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής δράσης για τη Β’ ΕΠΣΘ σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, με τον Πηλέα και τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς αρχικά να μένουν στο 1-1.

Ο Ιάσων Άλλης Μεριάς ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ, με τον Νταφόπουλο να βγάζει την αστίστ και τον Χρηστάκη με κεφαλιά να κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο η αντίδραση του Πηλέα ήταν γρήγορη, και στο 17’ μετά από πάσα του Σαραφίδη ο Ζουλένκο έκανε το 1-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.

Στο 0-0 έμειναν από την άλλη Άνθιμος Γαζής και Χλόη. Οι πολλές ευκαιρίες του Άνθιμου Γαζή δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο γκολ, με τη Χλόη να παίρνει έναν βαθμό απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

 

Α.ΠΟ.Β.-Νέοι Αγ. Άννας 0-3
Χωρίς να αντιμετωπίσουν δυσκολία, οι Νέοι της Αγίας Άννας επικράτησαν της Α.ΠΟ.Β. με 0-3. Ο Χαμζάι με πέναλτι που κέρδισε ο Καφετζί άνοιξε το σκορ, ενώ ο Στάμος μετά από σέντρα του Κόκκαλη «έγραψε» το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 37’ με ένα σπάνιο από τον Καφετζί -μετά από κόρνερ του Μουλαλίου- ο οποίος έπιασε «κεραυνό» στέλνοντας τη μπάλα στο γάμα της εστίας της Α.ΠΟ.Β. για το 0-3.

 

Κένταυρος ΝΠ-Αχιλλέας Αχ. 4-0

Δεν δυσκολεύθηκε ο Κένταυρος απέναντι στον Αχιλλέα Αχιλλείου και επικράτησε με το ευρύ 4-0. Ο Ζοτκάι πέτυχε τρία τέρματα και «καθαρό» χατ τρικ στο 2’, στο 28’ και στο 38, με τον Μπογδανίδη στο 75’ να κάνει το τελικό 4-0. Ο Αχιλλέας είχε μία καλή ευκαιρία στο 80’ να πετύχει το γκολ της τιμής, αλλά η σέντρα-σουτ που επιχείρησε ο Τσεκούρας, κατέληξε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

 

Άθλος-Απόλλων Καν. 4-1
Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιπινή ο Άθλος μπήκε μπροστά στο σκορ στο 25’. Ο Κομπούρας με σουτ στο 35’ σημείωσε το 2-0, ενώ ο Κακαλές με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πιπινή διαμόρφωσε το 3-0. Ο Κομπούρας στο 75’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Απόλλωνα Καναλίων ήταν να μειώσουν σε 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι’του Καράνταγλη, μετά από μαρκάρισμα του Πιπινή πάνω στον Τσιαντό.

 

ΝΑ Νίκης-Μαγνησιακός 1-5
Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Μαγνησιακός στο «Π. Μαγουλάς», επικρατώντας των Ν.Α. Νίκης με 1-5. Ο Περεντίτης με πλασέ στο 5’ μετά από πάσα του Κέκια, άνοιξε το σκορ.
Ο Παπαδημητρίου στο 18’ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-2, ενώ ο Περεντίτης και πάλι, με σουτ στην απέναντι γωνία της εστίας των Ν.Α Νίκης, έκανε το 1-3 στο 28’. Ο Χρηστίδης στο 35’ με διαγώνιο σουτ, σε κόντρα επίθεση των παικτών του Θάνου Θεοδώρου έκανε το 1-4, ενώ το τελικό 1-5 έγινε μετά από συνεργασία των Μωϋσίδη και Παπαδημητρίου, με τον πρώτο να βγάζει ωραία παράλληλη σέντρα και τον επιθετικό του Μαγνησιακού να βρίσκει στόχο με πλασέ.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να ισοφαρίσουν –προσωρινά- στο 15’. με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκινίδη που κέρδισε ο ίδιος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.