Β’ ΕΠΣΘ: Τα αποτελέσματα της Κυριακής (20/02)

Αρκετά τέρματα είχαν και τα σημερινά παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΘ, με τα φαβορί να φτάνουν και στα θετικά αποτελέσματα.

Εύκολο έργο είχε ο Πανιώνιος απέναντι στον Πηλέα, που αγωνίστηκε μόλις με 11 παίκτες διαθέσιμους. Το τελικό 2-6 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε με πλασέ στο 2’ ο Τσακίρης ενώ με πέναλτι ο Κιπτίου έκανε στο 18’ το 0-2 και ο Τσακίρης μ σουτ στο 30’ το 0-3. Στο 54’ ο Βαρσαμάς με σουτ έκανε το σκορ 1-3, ενώ ο Πηλέας είχε μείνει ήδη από το ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Μπαντή. Στο 57’ ο Καπάκης έκανε το 1-4 για να ακολουθήσει το  1-5 από τον Νικούδη στο 63’. Στο 72’ με πέναλτι ο Τάρε πέτυχε το 1-6 ενώ στο 80’ ο Ζουλένκο διαμόρφωσε το τελικό 2-6.

Από ένα πέναλτι με τους Παναγιωτόπουλο και Καπάκη έχασαν εξάλλου οι δύο ομάδες αντίστοιχα.

Μαγνησιακός – ΑΠΟΒ 3-0

Εύκολο αποδείχθηκε το έργο του Μαγνησιακού, καθώς επικράτησε 3-0 σε βάρος της ΑΠΟΒ.

Στο 15’ ο Ροδίτης έκανε τη σέντρα, με την μπάλα να βρίσκει σε πόδι αμυνόμενου και να γίνεται έτσι το 1-0. Στο 35’ και στην κόντρα, ο Ροδίτης έκανε το σουτ με τον Καρακώστα να ακολουθεί και να εκμεταλλεύεται την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα για το 2-0. Από την άλλη στο 88’ ο Ίμπρα με διπλή προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μικροθήβες – Άθλος 0-2

Με δύο γκολ, ένα σε κάθε μέρος, ο Άθλος πέρασε από την έδρα των Μικροθηβών με σκορ 0-2. Το πρώτο τέσμα σημείωσε ο Κομπούρας στο 25’ ενώ στο 66’ ο Τίτου διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΕΛ Νηλέας – Απόλλων Καναλίων 3-1

Πίσω στο σκορ βρέθηκε ο ΕΛ Νηλέας στην έδρα του από τον Απόλλωνα Καναλίων, με τον Δουλά μόλις στο 6’ να βρίσκει δίχτυα. Οι γηπεδούχοι αφού συνήλθαν από την αρχική «ψυχρολουσία», κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 40’ με τον Γκογκινούδη, ενώ πήραν κεφάλι στο σκορ στο 51’ με κεφαλιά του Μακρή. Το τελικό 3-1 έκανε ο Λιάκος με πλασέ στο 70’.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.