Β’ Εθνική Χάντμπολ: Οριακή ήττα για τον Κένταυρο Αγριάς

Δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει τις δύο νίκες εκτός έδρας που είχε πετύχει στις πρώτες αγωνιστικές ο Κένταυρος Αγριάς, αφού για την 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου (Α Υποόμιλος) της Β’ Εθνικής του πρωταθλήματος handball πλήρωσε τα αναρίθμητα λάθη του και έχασε 19-20 από την αξιόμαχη ομάδα της ΑΕ Χαλανδρίου.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ και με ρυθμό νευρικό, οι νεαροί παίκτες του Θοδωρή Παπαδόπουλου δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και να διατηρήσουν την διαφορά των τριών τερμάτων που απέκτησαν στο 45’.

«Η Διοίκηση του Κενταύρου οφείλει να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας για την παρουσία τους. Παρόλο το τριήμερο και την «δύσκολη» ώρα (14:00) ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες του ΕΑΚ και προσπάθησε να ενθαρρύνει τις προσπάθειες των παικτών. Την επόμενη Κυριακή, ο Κένταυρος θα δοκιμαστεί στην Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ηλυσιακό» αναφέρει ο σύλλογος.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-5, 4-6, 4-8, 6-8, 9-9, 11-9, 14-12, 15-12, 15-16, 15-18, 19-20.

Για τον Κενταύρο Αγριάς αγωνίστηκαν οι Μηλιόρδος, Κούπας, Καρανάσιος, Αντωνιάδης 1, Καλαποδάς,  Λαζαρίδης, Λαζάρου 9, Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Χαλκιάς, Μακρής 4, Χιώτης 1, Πάσχος (4,  και Ελευθεριάδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.