Β’ Εθνική μπάσκετ: Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για Ολυμπιακό και Νίκη

Εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ, για Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου.

 

Στην Καρδίτσα η Νίκη Βόλου

Οι «κυανόλευκοι» μετά το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της περασμένης αγωνιστικής, απέναντι στη Δόξα, κοντράρονται με τους Τιτάνες Παλαμά, στις 17:00. Όπως σημειώνει στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» ο προπονητής της Νίκης Βόλου Γιώργος Κοσμάτος «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς για εμάς, μιας και φέτος ανέβηκαν κατηγορία και υπάρχει ενθουσιασμός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε το ματς στα μέτρα μας και να χτυπήσουμε σε αιφνιδιασμούς και κοντά στο καλάθι, όπου θεωρώ ότι υπερτερούμε». Στην τελευταία προπόνηση θα κρινόταν η συμμετοχή του Ζησόπουλου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροτραυματισμό, ενώ προπονήθηκε και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, ο Σπανόπουλος.

 

Στη Λευκάδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι έχει να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στη Δόξα Λευκάδος, την Κυριακή, στις 17:00. Ο Γιώργος Βλιώρας έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Ευάγγελου Ευαγγελινού, απουσία που θα αποδυναμώσει την περιφέρεια των «ερυθρόλευκων». Όπως τονίζει στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας «η Δόξα είναι μία πολύ καλή ομάδα, την παρακολουθήσαμε στην πρεμιέρα της στο Βόλο και θεωρώ ότι μπορεί να τερματίσει στην πρώτη ομάδα του Ομίλου μας. Εμείς από την πλευρά μας θα επιχειρήσουμε να διεκδικήσουμε όποιο μερίδιο μάς αναλογεί.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.