Β. Κόκκας: «Δε μας εφησυχάζει η θέση του Αστέρα Ιτέας»

Στην Ιτέα της Άμφισσας για το τέσσερα στα τέσσερα εκστρατεύει την Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού, για να αντιμετωπίσει τον προτελευταίο της βαθμολογίας Αστέρα, που έχει έναν πόντο, τον οποίον κέρδισε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ θα είναι ξεκούραστος, αφού έκανε το ρεπό του την Τετάρτη 18 Οκτώβρη στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική.

Ο Γυμναστικός είναι πιο πλήρης σε σχέση με το ματς κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου, καθώς προπονήθηκαν και θα μπουν στην αποστολή, όπως όλα δείχνουν, οι Νάκας και Κωτσιαρίδης, που έλειψαν λόγω τραυματισμού την Τετάρτης. Η ομάδα των Μπακάλη-Γρηγοριάδη θα έχει μόνο την απουσία του Κρανά, που έκανε αρθροσκόπηση, ενώ πιο υψηλό βαθμό ετοιμότητας θα έχει ο Χολέβας.

Ο Βαλάντης Κόκκας μίλησε στο magnesiasports για την κυριακάτικη αναμέτρηση, που θα αρχίσει στις 16.00 και θα διευθύνει ο Παναγιωτόπουλος, έχοντας ως βοηθούς τους Κουτρομάνο και Λυσσάρη, όλοι από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, που έπαιξε βασικός και στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, τόνισε:

«Είναι ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει στόχο την παραμονή και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε το καλό πρόσωπο που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο ματς της Κυριακής.

Ξέρουμε ότι ο Αστέρας Ιτέας είναι καλή ομάδα, ξέρουμε τις δυνατότητές του και δε μας εφησυχάζει η βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά εμείς καλούμαστε να το ξεπεράσουμε κι αυτό και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε ότι σε κάθε ματς δίνουμε το 100%.

Μέχρι τώρα το τρία στα τρία είναι καθαρά θέμα δουλειάς. Κοιτάξαμε κάθε ματς ξεχωριστά και δόξα τω Θεώ το καταφέραμε. Αυτό δε μας γεμίζει άγχος για τη συνέχεια ούτε πετάμε ψηλά στα σύννεφα. Κοιτάμε τον στόχο μας κι ο στόχος μας δεν άλλαξε. Είναι αυτός που έχει ορίσει η διοίκηση από την αρχή, η παραμονή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.