Β. Στουρνάρας: «Τα βλέπω όλα με βαθμούς»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας. Οι δηλώσεις του:

«Η δική μου άποψη και των συμπαικτών μου είναι ότι ο Απόλλων Λάρισας θα έμπαινε δυνατά, γιατί ήταν έξι βαθμούς πίσω και ήθελε να κρατηθεί πολύ κοντά σε μας. Εγώ τα βλέπω όλα με βαθμούς κι αυτοί είναι που μας ενδιαφέρουν. Ο αντίπαλος ξεκίνησε πολύ καλύτερα το παιχνίδι από εμάς, προηγήθηκε, ενώ εμείς ισορροπήσαμε πραγματικά το παιχνίδι με το γκολ που βάλαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από το πρώτο και κοιτάω μόνο τη δική μας απόδοση κι όχι του Απόλλωνα. Δεν απειληθήκαμε, φτάσαμε κοντά στο αντίπαλο τέρμα, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε μία καλή φάση.

Στο 90’ μπήκε από ένα στημένο ένα γκολ. Δε θα ακυρώσουμε καμία προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα διοίκηση, προπονητικό τημ και παίκτες. Συνεχίζουμε, είμαστε ισόβαθμοι με τη Σεβαστή και πίσω μας είναι ο Απόλλωνας, που είναι από τις καλύτερες ομάδες. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και πρέπει την Κυριακή να ετοιμαστούμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι τα καλύτερα στον Απόλλωνα και στους παίκτες του. Σε ένα ντέρμπι υπάρχουν εντάσεις, δε γυρίζουμε πίσω, ας κοιτάξουμε μπροστά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.