Β. Ζαχείλας: Δε με έβαλε ο “χοντρός” να ασχοληθώ με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Β.

Την επόμενη Τετάρτη 4/11 θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου και ένα από τα θέματα είναι και η προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. για τα έτη 2020-2023.O Βασίλης Ζαχείλας, ανεξαρτητοποιηθείς δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη της Νάνσυς Καπούλα από τον Αύγουστο του 2019, έχει πάρει απόφαση να εμπλακεί ενεργά με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου και να διεκδικήσει την ανάληψη της διοίκησης. Μάλιστα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Volos 9.86 Clasico, κάνοντας αυστηρή κριτική στη διοίκηση Τσεκούρα.

Ο κ. Ζαχείλας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Β. πάει από το κακό στο χειρότερο στο ποδόσφαιρο, γιατί δεν έχει ανέβει κατηγορία, ενώ άσχημα είναι και τα πράγματα στον Ερασιτέχνη, που έχει λίγα παιδιά στις ακαδημίες του, όπως είπε.

«Είναι τρία χρόνια διοίκηση, αν αναλάμβανα εγώ και δεν πήγαινα καλά, θα έκανα στον χρόνο πάνω εκλογές, για να πάω σπίτι μου. Εγώ θα δείξω τι μπορώ να κάνω πάνω στον χρόνο, κάποιοι άλλοι έπιασαν τις καρέκλες. Εγώ θα δείξω  ότι είμαι πιο ικανός και θα ιδρύσω κι άλλα τμήματα. Θέλω να είμαι ως Ολυμπιακός το αφεντικό της πόλης», επισήμανε ο Βασίλης Ζαχείλας.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι είναι λάθος να χρησιμοποιείται Ολυμπιακός για πολιτικούς σκοπούς, και πως η κ. Καπούλα έπρεπε, αφού έχασε στις εκλογές, να πάει σπίτι της. Ακολούθως, τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό του κ. Τσιμπανάκου στην ΠΑΕ, καθώς έχει καλές σχέσεις μαζί του και διευκρίνισε ότι μιλάει μόνο για τον Ερασιτέχνη.

Ακόμη, χαρακτήρισε τον Αχιλλέα Μπέο τον πιο επιτυχημένο δήμαρχο που πέρασε από τον Βόλο και πως αυτό το λέει όλος ο κόσμος, ενώ διαβεβαίωσε ότι, αν ήταν διοίκηση, τα χρώματα και το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου δε θα τα διαπραγματευόταν με κανέναν απολύτως.

Για το αν υπάρχει αξιοκρατία προς τον Ολυμπιακό Β. από τη δημοτική αρχή απάντησε ότι με τον τρόπο της η νυν διοίκηση του Ερασιτέχνη τα κατέστρεψε όλα, ενώ σε ερώτηση αν θα κάνει κάποια ενέργεια, για να παραταθεί για άλλα δέκα χρόνια η παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην Άλλη Μεριά προς τον ερυθρόλευκο σύλλογο σχολίασε: «Για δέκα δε γίνεται, γίνεται μόνο για τρία. Γι’ αυτό και τον Άγιο Γεώργιο τον πήρατε για τρία χρόνια, γιατί άλλαξε ο νόμος. Αν γίνω εγώ διοίκηση, θα δεσμευτώ ότι θα τον πάρω για 56 χρόνια. Αλλά μ’ αυτή τη διοίκηση δε θα το πάρετε ούτε μία μέρα».

«Ποιος … χοντρός με βάζει;»

Εντύπωση προκάλεσαν τα λεγόμενα του κ. Ζαχείλα ότι στην πρόθεση ενασχόλησής του με τα διοικητικά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου δεν έχει καμία επιρροή κάποιος επονομαζόμενος “χοντρός”: «Βγάλατε κάποια παπαγαλάκια να πουν ότι με βάζει εμένα ο χοντρός… Ποιος χοντρός; Ο χοντρός θα ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό; Αν ήθελε τον Ολυμπιακό Β., θα τον είχε πάρει. Κοιτάει την ομάδα του, έχει πολύ καλή πορεία. Να αφήσουμε τον χοντρό στην ησυχία του και ο φαλακρός (σ.σ. εννοεί τον εαυτό του) μπροστά θα χαράξει πορεία για τον Ολυμπιακό. Είναι δική μου πρωτοβουλία. Ο Ολυμπιακός θα φτάσει τόσο ψηλά, που δεν έχει περάσει από το μυαλό σας. Αν μου δώσουν το χρίσμα από τη μεριά τους και κατέβω μόνο ως πρόεδρος, όποιοι και να βγουν σύμβουλοι, εγώ θα τον “πάω” τον Ολυμπιακό».

Για το τι θα κάνει αν αναλάβει τον Ερασιτέχνη με το τμήμα μπάσκετ, δήλωσε ότι αν θέλει να παραμείνει η νυν διοικούσα επιτροπή θα παραμείνει. Τέλος, σίγουρα θα σχολιαστεί και η τοποθέτηση του Βασίλη Ζαχείλα ότι η Νίκη Βόλου στο ποδόσφαιρο είχε διπλάσιο κόσμο πέρσι σε σχέση με τον Ολυμπιακό, συμπληρώνοντας πως ο σύλλογος έχει μικρύνει και αναρωτήθηκε: «Σε τι είναι μεγαλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου; Είναι πρώτος στους φιλάθλους;».

Πάντως, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι ο ίδιος έχει πολύ μεγάλες βλέψεις για τον Ερασιτέχνη, όπως τόνισε, με ίδρυση περισσότερων τμημάτων, κατηγορώντας τη νυν διοίκηση ότι δεν μπορεί να κρατήσει αυτά που έχει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.