“Βάφτηκε” μπλε το Graceland

Σε μία όμορφη τελετή στο Graceland στα Πευκάκια, όπου παρευρέθησαν πάνω από 250 φίλαθλοι της Νίκης, παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις των κυανόλευκων για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Με εκατοντάδες κόσμο και ιδιαίτερο παλμό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/8) η εκδήλωση παρουσίασης φανέλας της Νίκης Βόλου, ενόψει της αγωνιστικής σεζόν που έρχεται. Το πρόγραμμα παρουσίαζε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιώργος Μαστρογιάννης και επεφύλασσε όμορφες εκδηλώσεις και ευχάριστες εκπλήξεις.

Αρχικά, η τελετή ξεκίνησε με χορευτικά των μαθητών και μαθητριών του Independance Studio, οι οποίοι έκλεψαν τις εντυπώσεις και κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου. Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι κ.κ. Φάτσης, Τζήμας και Κουτσούκης που καλωσόρισαν το πλήθος στην εκδήλωση και ευχήθηκαν υγεία κι επιτυχίες στο τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε το χορευτικό δίδυμο Φάτση – Μαντάνη, οι οποίοι έχουν χαρίσει αρκετές διακρίσεις στην πόλη του Βόλου με τις εμφανίσεις τους στο Latin, όντας μάλιστα στη δεύτερη θέση πανελληνίως στο είδος τους. Οι δύο χορευτές προσέφεραν μοναδικό θέαμα στον κόσμο, εισπράττοντας τα χειροκροτήματα.

Αργότερα, οι ιθύνοντες μπήκαν… “στο ψητό”, με τον κ. Τζήμα να ανεβαίνει πάλι στη σκηνή και να παρουσιάζει, παρέα με τον κ. Μαστρογιάννη, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιώργο Νικλητσιώτη, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο. Ακολούθησε “πανδαιμόνιο” στην αίθουσα, με τους παρευρισκομένους να ζητούν, τραγουδώντας, πρωτάθλημα και κύπελλο από την αγαπημένη τους Νίκη.

Ύστερα από ένα ακόμα χορευτικό πρόγραμμα των Φάτση και Μαντάνη, ακολούθησε η στιγμή που περίμεναν όλοι οι θαμώνες του Graceland, που δεν ήταν άλλη από την παρουσίαση των εμφανίσεων. Το ρόλο των “μοντέλων” ανέλαβαν οι… “αιθέριες υπάρξεις” της σχολής Independance Studio. Η πρώτη εμφάνιση ήταν μπλε σκούρα με λεπτές οριζόντιες ρίγες, η δεύτερη ήταν άσπρη με μπλε λεπτομέρειες, ενώ η τρίτη ήταν κίτρινη με μπλε γιακά. Στην παρουσίαση συμπεριλήφθηκε και η προπονητική εμφάνιση, τα αποκαλυπτήρια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στο πρώτο φιλικό της ομάδας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καναλίων.

Ακολούθησαν στιγμές χαλάρωσης, με αρκετά “πηγαδάκια” ανάμεσα στους παρευρισκομένους, απολαμβάνοντας παράλληλα αναψυκτικά και φαγητό που προσέφερε δωρεάν η διοίκηση της ομάδας, ενώ τα χορευτικά προγράμματα συνεχίζονταν. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 29 του μηνός, όταν θα πραγματοποιηθεί και η επόμενη μεγάλη εκδήλωση για λογαριασμό της ομάδας της Νίκης, η συναυλία του Γιάννη Πάριου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.