Βαλάντης Κόκκας: Πρώτα η παραμονή

Δηλώσεις, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Γ.Σ.Α., στο αφιέρωμα που έκανε η εφημερίδα “Μαγνησία”, πραγματοποίησε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, Βαλάντης Κόκκας, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του ρόστερ. Ο Βολιώτης στόπερ και εκ των αρχηγών της ομάδας, θα παίξει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον Αλμυρό, έχοντας επιστρέψει γερός μετά τον σοβαρό περσινό τραυματισμό του που τον κράτησε πολλούς μήνες έξω, και θέλει να δείξει και πάλι τον παλιό καλό εαυτό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία της ομάδας του, το ρόστερ και τους φετινούς της στόχους:

«Η προετοιμασία ξεκίνησε κι ολοκληρώθηκε σε ομαλά πλαίσια, όλα πήγαν καλά, δίχως τραυματισμούς με εξαίρεση τον Καναβό. Δουλέψαμε σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το τεχνικό μας τιμ, το οποίο, με επικεφαλής τον κ. Κούρτογλου, δουλεύει άριστα και πραγματικά είμαστε πολύ τυχεροί γι’ αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι το φετινό ρόστερ έχει αρκετές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με πέρσι, υπάρχει ένα νεανικό σύνολο, με ποδοσφαιριστές, όμως, που έχουν αρκετά χρόνια εμπειρίας στη Γ’ Εθνική, αλλά και σε ανώτερες κατηγορίες. Αν όλο αυτό καταφέρουμε να το “παντρέψουμε”, είμαι σίγουρος πως θα πάμε καλά. Ας μη γελιόμαστε, στόχος του Γ.Σ. Αλμυρού κάθε χρόνο είναι να παραμείνει αρχικά στην κατηγορία και στη συνέχεια, αφού εξασφαλιστεί αυτό, να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Επίσης, μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο της ΕΠΣΘ και επιθυμούμε να φτάσουμε μέχρι την κατάκτησή του. Εξάλλου ο Γ.Σ.Α. το έχει πετύχει αρκετές φορές αυτό».

Για το αν αισθάνεται προσωπικά έτοιμος για τη νέα αγωνιστική σεζόν:

“Το 2019 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Πέρα από τον σοβαρό τραυματισμό μου, δέχτηκα κι ένα ισχυρό ψυχολογικό πλήγμα με τον θάνατο του πατέρα μου. Αυτήν τη στιγμή, νιώθω πολύ καλύτερα, δούλεψα σκληρά και σωστά κατά το διάστημα της αποθεραπείας μου και τώρα είμαι γερός και δυνατός. Προσωπικός μου στόχος είναι να έχω υγεία , να είμαι αυτός που πρέπει αγωνιστικά κάθε Κυριακή και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και συνολικά την ομάδα να πάει καλά”.

Για το πρωτάθλημα που θα συμμετέχει ο Γ.Σ.Α.:

“Όλα τα χρόνια, ο όμιλός μας στη Γ’ Εθνική ήταν ένα σκληρό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αρκετές δυνατές ομάδες, με δύσκολες έδρες, μία Κυριακή νικούσες κι ήσουν σε τροχιά πρωταθλητισμού, μία Κυριακή έχανες βαθμούς κι ήσουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Φέτος, θα δούμε διαφορετικά πράγματα, δε θα είμαστε στον ίδιο όμιλο με τις ομάδες της Λάρισας και της Καρδίτσας, θα αντιμετωπίσουμε ομάδες νοτιότερα. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με έμπειρους και δυνατούς αντιπάλους, όπως το Ύπατο, για το οποίο ακούμε πολύ καλά λόγια. Θα φανούν όλα στην πορεία, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικά”.

Τέλος, ο υψηλόσωμος στόπερ μοίρασε τις δικές του ευχές:

“Να ευχηθώ, κυρίως, υγεία σε όλον τον κόσμο, να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της πανδημίας και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Παράλληλα, εύχομαι ο κόσμος να επιστρέψει γρήγορα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα τίποτα, χωρίς κόσμο στις κερκίδες, δεν είναι νορμάλ αυτό”.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.