Βαριά ήττα με 3-0 και αποκλεισμός για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Βαριά ήττα γνώρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού από την Ελπίδα Σκουτάρεως για τη φάση των οκτώ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν γκολ στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους και έπειτα ανοίχτηκαν, με συνέπεια να δεχτούν άλλα δύο τέρματα. Όπως και να ‘χει η πορεία των Αλμυριωτών στη διοργάνωση ήταν επιτυχής.

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα νευρικό παιχνίδι χωρίς φάσεις από το 35’ και μετά οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα, κάτι που μεταφράστηκε σε δύο πολύ καλές στιγμές.

Στο 40’ Τάντιντς από δεξιά εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωφοκώτσιος στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφάλια και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 42’ ο Τάντιτς από το κέντρο έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Γκόγκα. Αυτός μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο συρτό σουτ, αλλά πέρασε για λίγο εκτός εστίας

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Γυμναστικό, αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό δέχτηκε γκολ. Ο Γκόγκας διεκδίκησε την μπάλα στ ύψος του πέναλτι, αυτή μετά από τάκλιν έφτασε στη γραμμή της περιοχής, όπου ο Ουζούνογλου με ένα ξερό σουτ που πήγε αρχικά στο εσωτερικό μέρους του δεξιού δοκαριού και μετά στα δίχτυα νίκησε τον Χαλάτση και έκανε εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών το 1-0.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού με τις δύο γρήγορες αλλαγές του Θάνου Θεοδώρου άρχισε να κερδίζει μέτρα και στο 58’ είχε μία καλή στιγμή με τον Κρανά να σουτάρει από θέση μέσα δεξιά της περιοχής, αλλά στη μικρή περιοχή κι ενώ η μπάλα είχε πάρει κατεύθυνση προς την εστία ο Μουσικάκης έδιωξε.

Ο Αλμυρός προσπαθούσε να πιέσει ψηλά, αλλά η Ελπίς έβρισκε σε κάποιες περιπτώσεις τον τρόπο να απασχολεί στις αντεπιθέσεις , χωρίς αμφότερες οι ομάδες να φτάνουν σε τελικές προσπάθειες. Ωστόσο, στο 70’ η Ελπίς κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Αγγελακάς πήρε την μπάλα στο κέντρο, με τον Ακασού να τον μαρκάρει νωχελικά και με τα … μάτια, και βρήκε στ’ αριστερά τον αφύλακτο Στεφανίδη, που ανενόχλητος και ξεχασμένος από την άμυνα, προχώρησε και με σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Χαλάτση. Ο ίδιος παίκτης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, αφού ξεμαρκαρίστηκε ωραία μετά από σέντρα του Αγγελακά από τα δεξιά και με συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 3-0 στο 84’.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Νικολαΐδης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Δίγγας, Κοτζαβασίλης Μουσικάκης, Ουζούνογλου (85’ Κεχαγιάς), Γεωργιάδης (79’ Σιδηρόπουλος), Γκόγκας, Στεφανίδης, Τάντιτς (λ. τρ.53’ Αγγελακάς)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Κυριάκος, Πλαβός, Κόκκας (72’ Δημουλάς), Καψιώτης, Φαράντος (48’ Κρανάς), Ακασού, Θωμαΐδης (55’ Κωτσιαρίδης), Βούλγαρης, Νασιακόπουλος, Κοντοβάς

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.