Βαριά ήττα με 4-1 από τον Ηρακλή Λάρισας για τον Διαγόρα

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, όπως παρατάχθηκε στο ματς με τον Ηρακλή Λάρισας

Μετά από δυο νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα του με Ηρακλή Λάρισας και Θησέα, ο Διαγόρας υπέστη βαριά ήττα στο γήπεδο της Νεάπολης Λάρισας το Σάββατο (24/8) στην άτυπη ρεβάνς με τον Ηρακλή με 4-1 στο τρίτο φιλικό της ομάδας του Μιχάλη Ζιώγα.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 8’ με τον Κακαβίτση σε κενή εστία μετά την πάσα του Ψωμολιά να σκοράρει.

Στο 38’ χρειάστηκε η εξαιρετική επέμβαση του Κουτσιρίμπα στο σουτ του Ζαφειρίου, για να αποτραπεί το 2-0, ενώ στο 40’ ο Διαγόρας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, με τον Ζιάκα να βγάζει σε θέση για γκολ τον Καραμπούζη, που από κοντά πλάσαρε σωστά και έκανε το 1-1.

Ένα λεπτό μετά ο Κουτσιρίμπας ενήργησε και πάλι σωτήρια στο πολύ δυνατό σουτ του Νεμπεγλέρα, που μετά από διάλειμμα ενός χρόνου συνεχίζει στα 44 την καριέρα του. Ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους (49’) ο Ζαφειρίου νίκησε τον Βολιώτη γκολκήπερ μετά από ασίστ του Κακαβίτση, ο οποίος από σκόρερ έγινε τώρα δημιουργός.  Στο 63’ οι Λαρισαίοι αύξησαν τον δείκτη του σκορ σε 3-1, με το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Γιαννακόπουλου, που κατέληξε στο παραθυράκι.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78’. Ο 15χρονος Παπαδάκος τροφοδότησε τον Τσαπατόρη, που έκανε το εύστοχο γυριστό σουτ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ντιντής, Αθανασιάς, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Αλεξανδρής, Τζουμάκης, Νεμπεγλέρας, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης, Φώτος

Έπαιξαν και οι: Παπαγιάννης, Τάρτας, Μουξιός, Παπαδάκος, Χριστακέας, Σκαφιδάς, Τσαπατόρης, Σέντζας

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Πρασσάς, Αλεξίου, Σπαθής, Σιγαλάκος, Παπαγεωργίου, Καραπλιάγκος Σ., Καραπλιάγκος Κ., Τανός, Ζιάκας

Έπαιξαν και οι: Τσιότρας, Ντάφος, Λάϊος, Ανατολής

πηγή φωτό: athleticlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.