Βασδέκη: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα, οι αθλητές θα μείνουν και πάλι μόνοι τους»

Η αντίδραση του Έλληνα αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη, για την έλλειψη στήριξης στους αθλητές που τον ωθεί εκτός αθλήματος, προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον από την πλευρά του κοινού και η ανταπόκριση χαρακτηρίζεται σημαντική. Ωστόσο το τι θα ακολουθήσει για το σύνολο των αθλητών παραμένει αβέβαιο. Την ίδια στιγμή, η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια Όλγα Βασδέκη είναι κατηγορηματική στο ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα και ότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες η κατάσταση θα παραμείνει ίδια…

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα! Και δεν είναι η πρώτη φορά Απλά πρέπει να θυμηθείτε… Και φταίμε και εμείς οι αθλητές για αυτό. Όταν μίλησα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι αθλητές για να μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τους Αγώνες, έγινα το «μαύρο πρόβατο» του χώρου με αποτέλεσμα ούτε μεγάλη μεταγραφή να κάνω (αργότερα έμαθα ότι υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδα αλλά κάποιοι την μπλόκαραν) αλλά ούτε μεγάλος σπόνσορας βρέθηκε να με χορήγηση εκτός από αθλητικές εταιρείες» σημειώνει η Όλγα Βασδέκη σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης.

Ωστόσο δεν μένει εκεί, αφού υπογραμμίζει ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα κληθούν να συνεχίζουν να βιώνουν τα ίδια… «Μην πέφτετε από τα σύννεφα λοιπόν γιατί τώρα απλά είναι το θέμα της επικαιρότητας. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε όλοι είναι μόλις θα σβήσουν τα φώτα της Ολυμπιάδας και οι αθλητές θα μείνουν πάλι μόνοι τους στον δύσκολο και μοναχικό δρόμο προς την επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Και όταν θα έχουμε απαιτήσεις για μετάλλια και ζητάμε φωτογραφίες μαζί τους καλό θα είναι να σκεφτούμε: Τι κάναμε εμείς για να φτάσουν μέχρι εκεί; Καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές μας. Τιμάνε με κάθε τους προσπάθεια το εθνόσημα που φοράνε στο μέρος της καρδιάς τους. Με ή χωρίς μετάλλιο!» καταλήγει η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.