«Βασίλεψε»… τετράκις ο Σαρακηνός!

Έκοψε την πίτα του ο σύλλογος, σε άκρως οικογενειακό κλίμα

Η ομάδα του Σαρακηνού παραμένει πάντα η σταθερή ήρεμη δύναμη του ποδοσφαίρου στην Α’ ΕΠΣΘ, και κάθε αντίπαλος την υπολογίζει. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στη διοίκηση, στο προπονητικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές, οι ικανότητες των οποίων είναι αδιαμφισβήτητες, αλλά και στο καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, κάτι που φάνηκε και στην εκδήλωση-συνεστίαση που πραγματοποίησε ο σύλλογος, σε συνδυασμό με την κοπή πίτας του για το 2023, το βράδυ της Πέμπτης 26/01, σε κέντρο του Σέσκλου.

Εκεί, ο πρόεδρος του Σαρακηνού Θοδωρής Γκλαβίνης, ευχήθηκε για μία ακόμη φορά στα μέλη του συλλόγου υγεία και δύναμη για να πετύχουν όλοι μαζί τόσο τους αγωνιστικούς στόχους όσο και τους προσωπικούς, μιας και όλοι αναπτύσσουν μεταξύ τους φιλικές σχέσεις και όλοι βρίσκονται δίπλα ο ένας στον άλλο.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, και να συζητήσουν για όλα τα θέματα, μεταξύ αυτών και το ποδόσφαιρο!

Φυσικά, επειδή ο πρόεδρος θέλει να είναι γαλαντόμος, η βασιλόπιτα δεν είχε μόνο ένα φλουρί, αλλά τέσσερα! Έτσι, Κατής, Σταματίου, Αραμπατζής και Θεοδωρίδης ήταν οι τυχεροί της βραδιάς και της χρονιάς, ευχόμενοι όλοι το καλύτερο για τα μέλη της ομάδας, και για τον Σαρακηνό συνολικά!

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.