«Βασιλική» αναχώρηση του Χρήστου Βολικάκη για το Τόκιο!

Αποθεωτικός αποχαιρετισμός στο αεροδρόμιο για τον Βολιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή!

Ούτε ο ίδιος ο Χρήστος Βολικάκης ίσως να μην περίμενε το πλήθος του κόσμου που βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ε. Βενιζέλος» για να τον συνοδεύσει στην αναχώρησή του για το Τόκιο, όπου θα βρεθεί για να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μέλη της οικογένειάς του και του ΠΟ Βόλος, φίλοι αλλά και εκπρόσωποι της ομοσπονδίας τον συνόδευσαν, με ευχές για τη μέγιστη διάκριση στους Αγώνες της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

«Με τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου δεν έχω να φοβάμαι τίποτα.  Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και ό,τι είναι, με την βοήθεια του Θεού θα γίνει.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλου σας, η αγάπη σας μου δίνει δύναμη να παλέψω ακόμη πιο δυνατά» έγραψε σε ανάρτησή του ο Χρήστος Βολικάκης, όντας ο ίδιος ανανεωμένος, καθώς άλλαξε για μία ακόμη φορά την εμφάνισή του και το χρώμα των μαλλιών του!

Το αγώνισμα του όμνιουμ θα γίνει την Πέμπτη 5 Αυγούστου και το πρόγραμμα του σύνθετου αυτού αγωνίσματος έχει ως εξής: 09:30 Scratch Race, 10:27 Tempo Race, 11:07 Elimination Race, 11:55 Points Race.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.