Βαθμό πήρε ο Γ.Σ. Αλμυρού στην Καρίτσα με 0-0

Η βασική ενδεκάδα του Αλμυρού στον αγώνα με την Καρίτσα

Στα εκτός έδρας παιχνίδια ρεφάρει τις τελευταίες αγωνιστικές τις απώλειες στο Αθ. Ραγάζος η ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς απέναντι στην Καρίτσα το σύνολο του Αλμυρού κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 0-0, ξεπερνώντας έτσι ως ένα βαθμό και την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, όπως είχε κάνει με το τρίποντο μέσα στο Δίον Πιερίας μετά την ήττα του στο “σπίτι” του από τα Μετέωρα. Μάλιστα τον Γυμναστικό δείχνει να του πηγαίνει η Πιερία, αφού είχε πάρει εκεί με τους πέντε βαθμούς του ως φιλοξενούμενος μετά και την ισοπαλία με τον Πιερικό.

Μάλιστα, στο 13ο λεπτό ο Βουρδάκης για τους φιλοξενούμενους σούταρε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ενώ στο 16′ ήταν η σειρά του Συρράκου για να σουτάρει και να στείλει την μπάλα στο δοκάρι του τερματοφύλακα του Αλμυρού. Στο 34′ μάλιστα ο Ζαφειρίδης λίγο έλειψε να σκοράρει, όμως η άμυνα του Αλμυρού έδιωξε κυριολεκτικά την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Ο ΓΣ Αλμυρού είχε από εκεί και πέρα την ευκαιρία να προηγηθεί στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55ο λεπτό, όταν ο Αγιασιώτης έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να σουτάρει όπως θα ήθελε από πλεονεκτική θέση. Και στο 87ο λεπτό ο Ράντος δεν κατάφερεβ να εμποδίσει τον Δερμιτζάκη, με τον παίκτη του Αλμυρού να τον ξεπερνά αλλά και να σουτάρει υπό γωνία και να στέλνει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο του Αλμυρού βρέθηκε ως πρώτος προπονητής ο Φώτης Καραγιώργος που είναι προπονητής τερματοφυλάκων, μετά την παραίτηση του κ. Αρσένου.

ΑΕ Καρίτσας: Ράντος, Λαγδάρης, Τροΐρης, Κωτσιόπουλος, Δαλαμήτρας, Ζαφειρίδης, Δημητρουλόπουλος (80′ Οικονόμου), Κυρτέγος, Συρράκος (70′ Μητράκας), Λουίς Φερνάντο, Αλεξίου.
ΓΣ Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Αγγελής, Χολέβας (67′ λ.τρ. Καναβός), Λάμπος (55′ Πατσής), Κυριάκος, Ζενούνης, Παπακώστας, Αγιασιώτης (80′ Αΐδης), Δερμιτζάκης (88′ Αράπης), Αναστασίου, Βουρδάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.