Βαζάκας: «Αδικαιολόγητο και παιδικό το γκολ που δεχθήκαμε, όλα θα κρίνονται στις λεπτομέρειες»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Για ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να δεχθεί η ομάδα του έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαζάκας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου επεσήμανε τα εξής:

«Μετά την καλή και θετική παρουσία στις Σέρρες, θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε όλοι αυτό το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Παίζαμε με μία δύσκολη ομάδα και διαβάσαμε το παιχνίδι καλά και ήμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο αυτό φάνηκε. Πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ και δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο από τον αντίπαλο. Ελέγχαμε το παιχνίδι και ξέραμε τα αδύνατα σημεία στον χώρο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 επίσης με τον Βερνάρδο.

»Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ουσιαστικά στον Ολυμπιακό Βόλου. Για το δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι θα συνεχίσουμε περιμένοντας στο κέντρο και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Βερνάρδου μαζί με τον Κουντουριώτη και τον Μπάτροβιτς. Όμως ήταν αδικαιολόγητο και παιδικό λάθος το να δεχθούμε τέτοιο γκολ, σε οργανωμένη άμυνα και από στημένη φάση.

»Από εκεί και πέρα πήρε μέτρα ο Ηρακλής και ήταν πιο επικίνδυνος. Δεν έγινε η ουσιαστική φάση για να πει ότι δικαιούταν κάτι παραπάνω. Εμείς αντιδράσαμε και το παλέψαμε και δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Στο 90’ και στο 92’ κερδίσαμε δύο κόρνερ και υπήρχε διάθεση επιθετικά για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στενοχωρημένοι όπως ήρθε το αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι η Β’ Εθνική. Όλα θα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

»Πρέπει να βελτιωθούμε και να μην δεχόμαστε τέτοια γκολ. Το 1-0 θα πρέπει να το κρατάει ο Ολυμπιακός Βόλου, γιατί εκεί θα κριθούν όλα τα παιχνίδια. Δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι παραπάνω, όλα θα παίζουν στο 1-0 ή στο 1-1. Τώρα κοιτάμε την επόμενη ημέρα και είναι μακρύς ο δρόμος. Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα λάθη. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρει τον δρόμο του για να πιάσει αυτό που θέλει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.