Βαζάκας και Ολυμπιακός Βόλου: Το κλασικό καλοκαιρινό σενάριο…

Mε τον Βασίλη Βούζα να αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά και τη λήξη του συμβολαίου του, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» καλείται ν’ αναζητήσει τον αντικαταστάτη του, και ήδη δημοσιεύματα παρουσιάζουν ονόματα για τον τεχνικό που θ’ αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας τη νέα χρονιά. Οπότε, το να κάνει την εμφάνισή το το όνομα του Γιώργου Βαζάκα ξανά δεν προκαλεί καμία εντύπωση, αντίθετα μοιάζει να είναι το κλασικό καλοκαιρινό σενάριο…

Το ίδιο άλλωστε είχε συμβεί και πέρυσι το καλοκαίρι, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου να φέρεται μάλιστα να έρχεται σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή, η οποία όμως δεν επισημοποιήθηκε, μιας και επιλέχθηκε η λύση του Περικλή Αμανατίδη, πριν κι αυτός αποχωρήσει για να τον διαδεχθεί ο Στέφανος Ξηροφώτος. Όπως και πέρυσι μάλιστα, το τωρινό δημοσίευμα (sportstonoto.gr) αναφέρει ότι υπήρξε συνάντηση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου με τον Γιώργο Βαζάκα στους Νέους Πόρους Πιερίας, στο πλαίσιο ιδιωτικής-φιλικής επίσκεψης, ενώ προεξοφλεί ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Βέβαια από πλευράς ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν υπάρχει κάποια ανεπίσημη έστω ενημέρωση, πόσο μάλλον επιβεβαίωση. Το μόνο που τονίζεται είναι ότι προέχουν άλλα θέματα αυτήν τη στιγμή, προφανώς σε ό,τι αφορά τα διοικητικά και τα οικονομικά, αφού η ΑΜΚ πρέπει να ολοκληρωθεί και να κατατεθεί και η απαραίτητη εγγυητική, ενώ παράλληλα η διοίκηση καλείται να δηλώσει συμμετοχή της ομάδας μέχρι και τις 15 Ιουλίου στη διοργανώτρια Αρχή!

Ο Γιώργος Βαζάκας βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου την περίοδο 1998-200 ενώ ακολούθησε εκ νέου συνεργασία το 2012 και επιστροφή και πάλι το 2013, καθώς μεσολάβησε η παρουσία του στον Ηρακλή Ψαχνών. Βέβαια έχει περάσει από πολλές ομάδες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έχει βρεθεί στον πάγκο αρκετών ομάδων της Θεσσαλίας με παρουσία σε εθνικές κατηγορίες, πέραν του Ολυμπιακού Βόλου, δηλαδή της Αναγέννησης Καρδίτσας, των Τρικάλων και του Τυρνάβου, για να ανακοινωθεί μάλιστα και τον Νοέμβριο του 2013 από την ΑΕΛ, αλλά την επομένη προσελήφθη από την τότε διοίκηση Πλεξίδα στη λαρισαϊκή ομάδα ο Γιώργος Στράντζαλης!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.