Βάζει ψηλά τον πήχη η Ανόρθωση, που ανακοίνωσε Μπόγδανο

Ο Μπόγδανος ποζάρει με τη φανέλα της νέας του ομάδας

Στα 45 του χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του στη νεοφώτιστη στην Α1 ΕΣΚΑΘ Ανόρθωση ο Δημήτρης Μπόγδανος, με την ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη να δείχνει με τέτοιες κινήσεις ότι βάζει ψηλά τον πήχη κι ότι θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα σεζόν, βάζοντας ως στόχο μία τρίτη συνεχόμενη άνοδο.

Η ανακοίνωση:

“Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η Ανόρθωση, αφού απέκτησε τον έμπειρο πάουερ φόργουρντ και δεινό σκόρερ Δημήτρη Μπόγδανο.

Η ομάδα της Ανόρθωσης μετά τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο (φέτος θα αγωνίζεται στην Α1) ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη αποκτώντας τον πολύπειρο Δημήτρη Μπόγδανο που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου (302 πόντοι) και 5ος σκόρερ της Γ’ Εθνικής.

Ο έμπειρος Δημήτρης Μπόγδανος είναι πολύ γνωστός στο μπάσκετ, αγωνίζεται για περίπου 25 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για το δυναμικό του παίξιμο, για το καλό του σουτ, για την ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά και για το ήθος του. Έχει  αγωνιστεί για 6 σεζόν στην Α1 Εθνική κατηγορία (Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, ΓΣΛ, Ολύμπια, Τρίκαλα 2000), για 4 σεζόν στην Α2 (ΓΣΛ, Τρίκαλα), για 6 σεζόν στην Β’ Εθνική (Μεταμόρφωση, Πανόραμα, Ηράκλειο, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, ΓΣΛ) και 7 σεζόν στη Γ’ Εθνική (Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου). Ο Μπόγδανος έχει αγωνιστεί μόλις 2 σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα (το 2016 στην Νίκη Βόλου και το 2018 στον Ολυμπιακό Βόλου), όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, ενώ κέρδισε και την άνοδο στην Γ’ Εθνική και με τις δυο ιστορικές ομάδες της πόλης.

Φέτος θα αγωνίζεται με τα ‘κυανέρυθρα’ της νεοφώτιστης Ανόρθωσης που με το καλημέρα δείχνει πρωταγωνιστικές βλέψεις, ενώ με την παρουσία αυτού του τεράστιου Βολιώτη αθλητή η Ανόρθωση στοχεύει όχι μόνο στην ΑΝΟΔΟ του αντρικού τμήματος στη Γ’ Εθνική αλλά και να αποτελέσει ένα φωτεινό ΠΡΟΤΥΠΟ για τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας, όπου δίνεται μεγάλη βάση και βαρύτητα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν άλλες πέντε μεταγραφές ταλαντούχων νεαρών παιχτών, ενώ θα ανακοινωθεί και άλλος ένας έμπειρος αθλητής εγνωσμένης αξίας που αναμένεται να ταράξει και άλλο τα νερά της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.