Βελτίωσε τις αδυναμίες της και πάει για τρεις βαθμούς

Η Νίκη την Κυριακή στο Προάστιο Καρδίτσας

Τους τρεις βαθμούς θα επιδιώξει να κερδίσει η Νίκη στο Προάστιο Καρδίτσας με αντίπαλο τον Α.Ο. Σελλάνων παρουσία πολλών φιλάθλων της που θα ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές. Με όλο το έμψυχο υλικό Μπούις και Ξηροφώτος, πλην του τραυματία Ιορδανίδη και του Σούσκιν που ακόμη δεν βγήκε το δελτίο του, δούλεψαν όλη την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα στον άτυχο αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό. Η Νίκη προπονήθηκε χθες ο απόγευμα και το ίδιο θα κάνει και σήμερα το πρωί, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή για το Προάστιο Καρδίτσας. Το τεχνικό δίδυμο και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν μια νεοφώτιστη ομάδα η οποία έχει ενθουσιασμό και γι’ αυτό είναι αποφασισμένοι να δουν το παιχνίδι με πολύ σοβαρότητα διότι μια νέα απώλεια βαθμών θα την αφήσει πίσω βαθμολογικά.

Ο Α.Ο. Σελλάνων
Τα Σέλλανα γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια ιστορική ομάδα στο γήπεδό τους την Κυριακή, αλλά δεν έχουν πτοηθεί. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μπουρνάκος όλη την εβδομάδα εμφύσησε στους παίκτες του την αισιοδοξία και τόνισε τις ιδιαιτερότητες που θα έχει το παιχνίδι, καταστρώνοντας τα πλάνα της τακτικής του.
Ο Γιάννης Μπουρνάκας βλέπει επίσης τα προβλήματά του να λιγοστεύουν έχοντας στην διάθεσή του τον Βασίλη Τζάνη, που δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με τη Θήβα.

Εκδρομή στα Σέλλανα
Το Blue Club – Παναγιώτης Ντοκούζης διοργανώνει εκδρομή για το Προάστιο Καρδίτσας, ώστε τα μέλη του και οι φίλοι της Νίκης Βόλου να ενισχύσουν την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.