Βενέτης: Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από μας για την ΠΑΕ, θα είναι ευπρόσδεκτο

Αν κάποιος θέλει να βάλει πολλά χρήματα κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Νίκη και αποτελεί καλύτερη λύση από τη νυν διοίκηση είναι ευπρόσδεκτος. Αυτή είναι η άποψη των διοικούντων την κυανόλευκη ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρεία, όπως εκφράστηκε διά στόματος του αντιπροέδρου Βασίλη Βενέτη, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του Βόλος 9.86 και στην εκπομπή Clasico. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Τα έξοδα στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι πάρα πολλά και όπως ξέρετε τα έσοδα είναι ελάχιστα. Ήταν μονόδρομος να γίνει αύξηση. Σε όλες τις ανώνυμες εταιρείες, όταν γίνεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, πρώτοι που έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σ’ αυτή είναι οι ήδη μέτοχοι. Μπορεί οι παλαιοί μέτοχοι να μη θέλουν να βάλουν κάποια χρήματα, για να τα βάλει κάποιος άλλος. Αν ξεπεραστεί το ποσό των 250.000 ευρώ, θα έχουν προτεραιότητα οι παλαιοί μέτοχοι.

Αν θέλει όμως κάποιος να έρθει και να βάλει πάρα πολλά χρήματα, εμείς Νικιώτες είμαστε και δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από μας, θα είναι ευπρόσδεκτο. Αν κρίνουμε εμείς οι μέτοχοι ότι η καινούργια λύση δε θα είναι καλή, θα κοιτάξουμε να καλύψουμε εμείς το ποσό. Αν όμως είναι κάτι σαφώς ανώτερο, δεν έχουμε την πόρτα κλειστή. Αν δούμε κάτι που είναι επικίνδυνο, θα πάρουμε άλλη απόφαση. Είμαστε μία ομάδα που κόβει σχεδόν τα περισσότερα εισιτήρια στην κατηγορία, είμαστε μία ομάδα που έχει χορηγία στη φανέλα.

Η επιχορήγηση από τα τηλεοπτικά είναι ελάχιστη. Συνολικά έχουν δοθεί 35.000 ευρώ μαζί με τις κρατήσεις που κάνουν για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ούτε αυτή η κατηγορία ούτε η παραπάνω (σ.σ. Σούπερ Λιγκ 2) μπορεί να σταθεί και κάπως πρέπει να κινηθούμε και κάτι να κάνουμε. Οικονομικά οι ομάδες δε βγαίνουν. Χρειάζεται τεράστια χρηματοδότηση. 40.000 ευρώ είναι οι διαιτησίες. Θέλουμε 9.000 ευρώ, για να πάμε στο κάθε νησί.

Μακάρι ο κόσμος να μπορούσε να καλύψει όλο το ποσό, όμως δε θεωρώ ότι θα το καλύψει. Έχουμε λάβει τα μέτρα μας και θα το καλύψουμε εμείς. Αυτό που θέλουμε πρώτα από όλα είναι να συμμετέχει ο κόσμος. Δε θεωρώ ότι είναι του ενός κάθε ομάδα και πολύ περισσότερο η Νίκη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολες οι εποχές αλλά η πολυμετοχικότητα μας ενδιαφέρει. Κάθε φίλαθλος ας πάρει μία μετοχή. Με μία μετοχή που κοστίζει 10 ευρώ στην Alpha Bank μπορεί ο καθένας να λαμβάνει μέρος στις γενικές συνελεύσεις με δικαίωμα ψήφου, λόγου και ενημέρωσης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.