Βενέτης: «Η ομάδα του δημάρχου θέλει να αφανίσει τις δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου»

Τι ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της Νίκης Βόλου

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Νίκης Βόλου, Βασίλης Βενέτης, και μίλησε για το ζήτημα που προέκυψε με το γήπεδο της Νεάπολης και την παρουσία του ΝΠΣ Βόλου εκεί, παρότι η ομάδα του έχει σύμβαση για τη χρήση του γηπέδου.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Βενέτης δήλωσε: «Έχουμε κάνει μια σύμβαση από το καλοκαίρι του 2022 να φτιάξουμε τον αγωνιστικό χώρο, το υδρευτικό σύστημα με τον ιδιοκτήτη του γηπέδου. Έχουμε υποχρέωση να μπαίνει μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου στα εντός έδρας παιχνίδια του. Ξαφνικά είδαμε τον ΝΠΣ Βόλο να κάνει προπόνηση. Ενώ προ ημέρων κάναμε σπορά και έπρεπε το γήπεδο να μείνει 20 μέρες αχρησιμοποίητο.

Ήρθε ο κ. Μπέος, τα είπαμε και του δείξαμε τη σύμβαση. Στο Πανθεσσαλικό, η επισπορά του χλοοτάπητα κρατάει 40 μέρες. Φανταστείτε να μπαίναμε εμείς στο Πανθεσσαλικό. Μόλις βέβαια είπαμε ότι έχουμε σύμβαση μας έκλεισαν τους ξενώνες. Είμαστε μια ομάδα 98 χρονών. Είμαστε εμείς και η ομάδα του δήμαρχου, καταλαβαίνετε πόσο κόσμο έχει η Νίκη. Από τότε που εμφανίστηκε η ομάδα αυτή, έχει σκοπό να αφανίσει τις δυο μεγάλες ομάδες του Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.