Βεργέτης: «Εντυπωσιακή η αγάπη του κόσμου για τη Νίκη»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, τονίζοντας μεταξύ άλλων τη σημασία της επιστροφής στις προπονήσεις για τα μέλη της ομάδας αλλά και το ότι η όποια κίνηση θα πρέπει να γίνει με βάση την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί.

«Το πρώτο βήμα είναι να επιστρέψουμε σε ομαδικές προπονήσεις και τρεις βδομάδες μετά να μπούμε στις υποχρεώσεις. Αυτό θα εξαρτηθεί από την πανδημία, κάτι για το οποίο ακόμη και οι ίδιοι οι λοιμωξιολόγοι δεν μπορούν να δώσουν απάντηση» σημείωσε ο τεχνικός της Νίκης στον Status FM, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν έβλεπε τον τρόπο να αρχίσει το πρωτάθλημα νωρίτερα, με τόσα πολλά κρούσματα, κυρίως τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, και στην πόλη του Βόλου. « Θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε, αφού όλο και κάποιος θα βρισκόταν θετικός και θα μπαίναμε σε διαδικασία καραντίνας. Δεν θα ήταν εύκολο, αλλά θέλω να πιστεύω και εύχομαι να βελτιωθεί η κατάσταση για να ξεκινήσουμε αρχικά ομαδικές προπονήσεις» ανέφερε ο Στάικος Βεργέτης.

Δεν δίστασε ωστόσο να παραδεχθεί ότι το να μένουν όλοι ανενεργοί δεν είναι το καλύτερο πράγμα, ενώ συμπλήρωσε ότι θέλουν όλοι να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις, με τους παίκτες του να αισθάνονται θηρία ανήμερα! «Η έκβαση της πανδημίας όμως να είναι τέτοια ώστε να επανέλθουμε και να μην επιστρέψουμε πάλι σε καραντίνα» ήταν το επιπλέον σχόλιο του έμπειρου τεχνικού. Ωστόσο τόνισε ότι: «Μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο, οι αγώνες και η επικοινωνία με τον κόσμο».

Στεκόμενος ειδικά στο τελευταίο, ο Στάικος Βεργέτης σημείωσε: «Είναι ασύλληπτο, ανεπανάληπτο αυτό που συμβαίνει στη στη Νίκη, που παίρνει δύναμη από τον κόσμο που περιμένει να δει την ομάδα.  Είναι εντυπωσιακό, το έζησα και το απήλαυσα την περασμένη σεζόν. Είναι περίτρανη αγάπη για την ομάδα παρά το ότι βρέθηκε σε χαμηλά σκαλοπάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου και πέρασαν διοικήσεις που «ασέλγησαν» πάνω της,  η σπίθα και η αγάπη του κόσμου όλο και φουντώνει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.