Βεργέτης: Μας προβληματίζει που δεν παίξαμε όσα φιλικά θα θέλαμε

Για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του και τη συνέχειά της, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, μίλησε στη σελίδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος μοιράστηκε και τις εντυπώσεις του από την παρουσία του στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ της Νίκης, το απόγευμα της Παρασκευής.
Αναλυτικά:
Για τη συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας μας:
“Η προετοιμασία κυλά πολύ καλά, οι παίκτες είναι ενθουσιώδεις και προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο. Προσπαθούμε και πιστεύω ότι καταφέρνουμε, σταδιακά, να δημιουργήσουμε ομοιογένεια μεταξύ μας, χτίζουμε μία οικογένεια, ο ένας ποδοσφαιριστής στηρίζει τον άλλον. Είμαι πολύ ευχαριστημένος κι ελπίζω, κάθε μέρα, να δείχνουμε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Αδιαμφισβήτητα, μας προβληματίζει το γεγονός πως δεν έχουμε παίξει όσα φιλικά θα θέλαμε, προς το παρόν, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το Θεό και τη φύση. Το όποιο κενό υπάρχει, όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό των παιδιών, θα καλυφθεί”.
Για την παρουσία του στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας την Παρασκευή:
“Οι εντυπώσεις μου από την παρουσία μου στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ, την Παρασκευή, ήταν εξαιρετικές. Πέρασα ευχάριστα ένα μέρος της ημέρας μου, κοντά σε ανθρώπους που παρατήρησα πως αγαπούν πολύ την ομάδα κι έχουν κάνει κι εκείνοι μία πολύ καλή προσπάθεια. Το επίπεδο, αγωνιστικά, είναι πάρα πολύ καλό, τους εύχομαι τα καλύτερα. Θα προσπαθήσω να πηγαίνω σε όσους περισσότερους αγώνες της ομάδας μπορώ, προκειμένου να στηρίζω κι εγώ τα παιδιά και την προσπάθεια που θα κάνουν. Μου αρέσει το μπάσκετ, όπως όλα τα αθλήματα”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.