Βεργέτης: «Πήραμε αυτοπεποίθηση από το γρήγορο γκολ»

Δηλώσεις μετά λήξη του παιχνιδιού Νίκη Βόλου – Καλλιθέα, έκανε ο προπονητής των «κυανολεύκων», Στάικος Βεργέτης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και το πρώτο «τρίποντο», ο 44χρονος τεχνικός δήλωσε: «Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για εμάς, καθώς στην πρώτη επίθεση που βρεθήκαμε στην περιοχή ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση, τα παιδιά πήραν ψυχολογία που την είχαν ανάγκη και προσπάθησαν να διευρύνουν το σκορ. Θα έλεγα ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα εμφάνισε κάποια σύνδρομα από αυτά που μας είχε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό και έπρεπε να το κόψουμε γιατί θα παθαίναμε τα ίδια, ευτυχώς οι παίκτες συνειδητοποίησαν την κατάσταση στο ημίχρονο και μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο. Κυνηγήσαμε στο ανοιχτό γήπεδο ένα δεύτερο γκολ, δεν μας ήρθε αλλά με την πολύ καλή αμυντική αντίδραση και το πάθος που έβγαλαν τα παιδιά, κρατήσαμε τη νίκη με 1-0, πανηγυρίζουμε μια νίκη που μας βγάζει από έναν μήνα στενοχώριας και μας δίνει αισιοδοξία για τις επόμενες αγωνιστικές».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη σε συνδυασμό με στην ψυχολογία: «Δίνεις έμφαση στο πνευματικό πεδίο του αθλήματος και μεταξύ τόσο κοντινών αποστάσεων μεταξύ των αγώνων δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Όσο και να δώσεις έμφαση το θετικό αποτέλεσμα είναι η καλύτερη τόνωση που μπορεί να πάρει ένας παίκτης».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος. Ο κεντρικός χαφ της Νίκης δήλωσε: «Η πρώτη νίκη. Πήραμε ανάμεσα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι. Νομίζω όλα τα παιδιά, ακόμη και αυτοί που δεν έπαιξαν ήταν ενωμένοι για να φέρουμε τους τρεις πολύ σημαντικούς πόντους. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, ούτε να πετάω στα σύννεφα, ούτε να πέφτω στα πατώματα όταν χάνουμε. Νομίζω ότι είναι μια καλή αρχή να την βάλουμε σαν βάση για να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε και έχει ο Θεός».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.