Βλάχος: «Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»

Μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου και την πρόκριση στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο προπονητής της Εθνικής πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και έθεσε τους επόμενους στόχους της ομάδας.

Ο τεχνικός της Εθνικής πόλο, Θοδωρής Βλάχος, τόνισε ότι δεν έχει καμία προτίμηση στον αντίπαλο στα ημιτελικά, αρκεί η ομάδα του να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο με τον αγώνα απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Αρχικά ο προπονητής της Εθνικής πόλο τόνισε: “Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα ήταν αυτοί που περιμένουν όλοι. Έδειξαν χαρακτήρα, είχαν πάθος, τρομερές άμυνες. Ακόμα και στη μεγάλη πίεση που είχαμε στο τρίτο οκτάλεπτο άντεξαν και τελικά κερδίσαμε το παιχνίδι. Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.

Ο προημιτελικός είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι σε μια μεγάλη διοργάνωση μέχρι το επόμενο, γιατί σε φέρνει στη διαδικασία να διεκδικήσεις ένα μετάλλιο. Θέλαμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, το καταφέραμε. Ο επόμενος στόχος ήταν να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά και τώρα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε, τη διάκριση”.

Για το κακό ποσοστό στον παραπάνω και αν άλλαξε κάτι στην πορεία: “Βάλαμε δύο γκολ μετά από τρομερή συνεργασία τριών παικτών σχεδόν ίδια. Η άμυνα του Μαυροβουνίου ήταν καλή, εμείς ήμασταν διστακτικοί. Περισσότερο από όσο έπρεπε. Στο τέλος μένει το κρίσημο. Βάλαμε το νικητήριο παραπάνω. Αυτό μένει. Ηρεμία τώρα, περιμένουμε τον αντίπαλό μας και να δώσουμε την ψυχή μας”.

Για το εάν προτιμά τη Σερβία ή την Ιταλία: “Την Ελλάδα όπως σήμερα και λίγο καλύτερη. Αυτή είναι η προτίμησή μου”




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.