Βλέπουν Θησέα χωρίς προβλήματα στον Ολυμπιακό Βόλου

Η επόμενη μέρα της εύκολης πρόκρισης για τον Ολυμπιακό Βόλου στη φάση των 16 του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ μετά το 0-7 κόντρα στον Πρωτεσίλαο έφερε τους ερυθρόλευκους να στρέφονται αποκλειστικά στο ματς με τον Θησέα την Κυριακή στο Βελεστίνο.

Το ευχάριστο είναι ότι ουσιαστικά δεν υπάρχουν προβλήματα, εφόσον και οι Σαχινίδης και Καμπλιώνης είναι σε καλή κατάσταση, αν και η επιλογή τους για τη 18αδα του κυριακάτικου αγώνα είναι αποκλειστικά επιλογή της τεχνικής ηγεσίας, που μπορεί να θελήσει να τους προφυλάξει.

Ο Σαχινίδης στο ματς με τα Μετέωρα είχε δεχθεί ένα μαρκάρισμα με την τάπα και αυτό του προκάλεσε ένα οίδημα, που αρχικά δεν του δημιούργησε πρόβλημα τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας πριν το παιχνίδι με τον Πιερικό, αλλά στη συνέχεια άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις κι έτσι απουσίασε στον αγώνα με τους Κατερινιώτες. Πλέον είναι καλά , η μαγνητική εξάλλου που έκανε ήταν καθαρή και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, αυξάνοντας σταδιακά ρυθμούς την τρέχουσα εβδομάδα.

Ο Καμπλιώνης προπονείται σε φουλ ρυθμό και μάλιστα κάνει κάποιες φορές αλλά και στα ρεπό της ομάδας έξτρα πρόγραμμα με τον γυμναστή, Σωτήρη Πετσιμέρη, και σε μία βδομάδα περίπου θα είναι απολύτως έτοιμος από κάθε άποψη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.