Βλιώρας: «Συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Εντατική προετοιμασία για τον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει του αγώνα μπάσκετ με τη Νίκη

Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια από τότε που Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκαν αντιμέτωποι σε αγώνα πρωταθλήματος μπάσκετ Εθνικής Κατηγορίας, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Γιώργο Βλιώρα να κάνει τους… υπολογισμούς και να κάνει λόγο για τουλάχιστον μία δεκαπενταετία! Ωστόσο το χρονικό αυτό σερί «σπάει» την ερχόμενη Κυριακή 24 Nοεμβρίου, με τη Νίκη Βόλου να υποδέχεται στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τους «ερυθρόλευκους» για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η προετοιμασία εξελίσσεται σε εντατικούς ρυθμούς και σε καθημερινή βάση και για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας μάλιστα τα μέλη του και καλή ψυχολογία, αφού πέτυχαν την προηγούμενη αγωνιστική και την πρώτη τους νίκη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο (78-65 επί του ΑΓΣ Ιωαννίνων). Όμως γνωρίζουν όλοι καλά ότι το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, και ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατός.

«Οι δύο ομάδες έχουν και διαφορετικούς στόχους. Η Νίκη Βόλου έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις για φέτος, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αποβάλλει όσο πιο γρήγορα γίνεται το άγχος για την επίτευξη της παραμονής και να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά που θα αποτελέσουν τη βάση της ομάδας για τα επόμενα χρόνια» σημειώνει, μιλώντας στο magnesiasports, ο Γιώργος Βλιώρας, που γνωρίζει πολύ καλά τον αντίπαλο. Άλλωστε με αρκετούς από τους παίκτες της Νίκης Βόλου έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, από τα πρώτα τους μάλιστα βήματα στον χώρο του μπάσκετ, και γνωρίζει τις δυνατότητες που έχουν για να καθορίσουν ακόμη και την εξέλιξη του αγώνα.

Χωρίς προβλήματα…
Στην πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου πάντως επικρατεί ηρεμία ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, από τη στιγμή που όπως τονίζει και ο προπονητής της ομάδας δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ούτε και εξωαγωνιστικές ανησυχίες.

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί» αναφέρει ο Γιώργος Βλιώρας, περιμένοντας από τους παίκτες του το καλύτερο δυνατό στο παρκέ, μέσα σε ένα θερμό σίγουρα κλίμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.