Βόλεϊ Γυναικών: Ανανεώσεις στον ΑΟ Σκοπέλου

Ο στόχος της ανόδου στη Β’ Εθνική επιτεύχθηκε για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟ Σκοπέλου, με τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά να έχει ήδη ξεκινήσει και να έχουν ανανεωθεί οι συμφωνίες με αρκετές παίκτριες και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, στα social media του συλλόγου αναφέρονται τα εξής: «Στη νέα αθλητική σεζόν και στο όμορφο ταξίδι που ξεκινά στη νέα κατηγορία για την ομάδα μας, έχουμε τη χαρά να συνεχίζουν μαζί μας οι αθλήτριες που έχουν στηρίξει το σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια!

Μαρία Φλωρούς (πασαδόρος), Κοχύλη Ράνια (λίμπερο-πασαδόρος), Νίκη Κοσμά (ακραία), Ηλιάνα Καριοφύλλη (ακραία), Εύη Παλαιόλογου (κεντρικός), Ουράνια Τριανταφύλλου (κεντρικός), Αγγελική Παπαλεξοπούλου (ακραία-λίμπερο), Χρύσα Κομανάκου (διαγώνιος), Αρετή Λεμονή (κεντρικός), Σοφία Πατσή (ακραία), Ιωάννα Πατσή (λίμπερο).

Τους ευχόμαστε μια χρόνια με υγεία χωρίς τραυματισμούς και να απολαύσουν το νέο «ταξίδι» καθώς η προσπάθεια τους όλα αυτά τα χρόνια μας έχει φέρει στο σημείο να απολαμβάνουμε και να χαιρόμαστε το άθλημα που αγαπάμε!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.