Βόλεϊ: Νικητής και στον Αλμυρό ο Ολυμπιακός

Την 4η σερί νίκη του πέτυχε στην 5η αγωνιστική της Β’ Εθνικής βόλεϊ η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, κερδίζοντας στον Αλμυρό με ανατροπή και στο ται-μπρέικ 3-2 σετ, τον ΓΣΑ.

Ο Ολυμπιακός, που είχε μια ήττα στην πρεμιέρα έκτος έδρας (3-2 σετ) από τον Φοίβο Γιάννουλης, στην συνέχεια ήταν νικητής επί των Σπάρτακου (3-1), Νίκης (1-3), Γ.Σ. Νίκαιας (3-0) και τώρα πέτυχε 4η σερί νίκη, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που κράτησε παραπάνω από 2 ώρες.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου αν και βρέθηκαν να χάνουν τα πρώτα δυο σετ από τον ΓΣΑ που ήθελε την πρώτη νίκη, έδειξαν αποφασιστικότητα στην συνέχεια και κατάφεραν την ανατροπή από 2-0 σε 2-3. (τα σετ 25-23, 25-21, 16-25, 16-25, 11-15)

Οι αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του  ο προπονητής του Ολυμπιακού  Περικλής Ξύδης είναι οι: Μαρίνια Ξύδη, Αννα Μανικάκη, Κατερίνα Ζαφειρίου, Ιωάννα Πανταζή, Σοφία Παπαθανασίου, Βασιλική Μητσογιάννη, Ελεάνα Κούτε, Μαρία Σταμάτη, Σοφία Τσατσαρέλη, Ιωάννα, Παπανικολάου, Βασιλική Γιαννακουδάκη, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Καρακασίδου και Εφη Γκόντα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.