Βόλεϊ: Στο ψηφοδέλτιο Καραμπέτσου ο Αστέριος Πατσιαούρας

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ Αστέριος Πατσιαούρας

Επισήμως έγινε γνωστή (όπως αναμενόταν) η συμμετοχή του προέδρου της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΠΕΚΕΛ) Αστέριου Πατσιαούρα με το ψηφοδέλτιο του νυν Προέδρου της ΕΟΠΕ , Γιώργου Καραμπέτσου, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ελληνική ομοσπονδία.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Αστέριος Πατσιαούρας τονίζει σε δηλώσεις του ότι είναι χαρά του μια τέτοια συνεργασία, καθώς και ότι θα κάνει τα πάντα να είναι δίπλα στην ΕΣΠΕΚΕΛ, σε ό,τι του ζητηθεί και φυσικά θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια της.

Ο Αστέριος Πατσιαούρας είναι κάτοχος πτυχίου ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακού (Mag. Phil) και διδακτορικού (Dr. Phil) του Πανεπιστημίου Alma Matter Rudolphina Uni Wien στην Αθλητική Ψυχολογία.

Παράλληλα έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή περιοδικά στον τομέα της Πετοσφαίρισης και Αθλητικής Ψυχολογίας (>60), ενώ έχει κάνει σχετικές παρουσιάσεις σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες.  Επίσης έχει γράψει ή/και επιμεληθεί επτά συνολικά βιβλία για τα ομαδικά αθλήματα, ενώ έχει προχωρήσει και στη συγγραφή κεφαλαίων σε ξενόγλωσσα βιβλία με θέμα την Αθλητική Ψυχολογία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.