Βολικάκης: «Κουρελιάζετε τα όνειρα των νέων παιδιών»

Πυρά κατά της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά ο Βολιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας ν Χρήστος Βολικάκης κατά της ηγεσίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με αφορμή την αναβολή του 1ου Εθνικού Μίτινγκ Πίστας.

Η απόφαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας να προχωρήσει σε αναβολή του 1ου Εθνικού Μίτινγκ Πίστας, που θα γινόταν στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ στις 15 Ιουλίου, έφερε και την έκρηξη του Βολικάκη, όπως καταγράφεται στην ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Facebook.

Όπως αναφέρει: «Υπήρχαν στο καλεντάρι της ΕΟΠ και μερικοί έως ελάχιστοι αγώνες για την πίστα. Είχαμε κάποιες ελπίδες ότι το αγώνισμα με τις πάμπολλες επιτυχίες που κρατά ζωντανή την ποδηλασία θα είχε μία συνέχεια στο δικό της κομμάτι. Φαίνεται όμως πως δεν αρέσει, κι ακόμα κι αυτό το ελάχιστο των αγώνων που αφορά την πίστα σβήνει από το αγωνιστικό καλεντάρι, που έτσι κι αλλιώς ήταν υποβαθμισμένο σε βαθμό που να προκαλεί ερωτηματικά.

Ούτε μία ανάρτηση και ενημέρωση για την εθνική πίστας που ταξιδεύει με χίλιες δυο στερήσεις ανά τον κόσμο για να διατηρήσει τα δικαιώματά της, τη στιγμή που για την υπόλοιπη ποδηλασία υπάρχει έστω μία υποτυπώδης ενημέρωση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μίτινγκ πίστας ήταν προγραμματισμένο για τις 15 Ιουλίου στο Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών, ωστόσο η ΕΟΠ ανακοίνωσε την αναβολή του επικαλούμενη οικονομική δυσπραγία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.