Βολικάκης: «Πέρασα αιφνίδιο έλεγχο ακόμη και στον Άγιο Δομίνικο, δεν χρησιμοποίησα ποτέ κάτι απαγορευμένο»

Με νέα του ανάρτηση στα social media, ο πρωταθλητής της ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης αρνήθηκε ότι έχει πάρει απαγορευμένη ουσία και αποκάλυψε ότι έχει περάσει από έλεγχο ντόπινγκ ακόμη και στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε επανέλεγχο ντόπινγκ για δείγμα που του είχαν πάρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, με τον ίδιο να διαψεύδει κάθε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Υποστήριξε μάλιστα ότι έκτοτε πέρασε από σειρά ελέγχων, ακόμη και στο Άγιο Δομίνικο, όπου είχε βρεθεί ως παίκτης του Survivor.

Η ανάρτηση του Βολικάκη
«Μερικοί από τους ελέγχους που έχω περάσει, όπως και το αρνητικό τεστ τον Αύγουστο του 2016, με βιολογικό διαβατήριο όλα αυτά τα χρόνια και με αιφνίδιους ελέγχους σε όλα τα μέρη του κόσμου μέχρι και στον Άγιο Δομίνικο είχαν έρθει να μου πάρουν αίμα και ουρά.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν και ουδέποτε χρησιμοποίησα στην αθλητική μου καριέρα κάτι απαγορευμένο. Δεν ξέρω πόσοι αθλητές έχουν περάσει τόσους ελέγχους στη ζωή τους κι αν είχε κάποιος βιολογικό διαβατήριο τόσα συνεχόμενα χρόνια. Εγώ είμαι εδώ και θα είμαι πάντα με ψηλά το κεφάλι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.