Βολιώτικες επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing στον κλάδο άθλησης Body Contact

Με επιτυχίες και μετάλλια επέστρεψε η βολιώτικη εκπροσώπηση του Α.Σ.Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασία από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing του κλάδου άθλησης Body Contact που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing από τις 8-11 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο “Τα δύο Αοράκια ” στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο σύλλογος μας συμμετείχε με δυο αθλητές και δυο αθλήτριες και κατέκτησε συνολικά επτά μετάλλια.

Συγκεκριμένα αργυρά μετάλλια και 2ες θέσεις κατέκτησαν οι:

Ελεονόρα Τσακρί στο kumite Nέων Γυναικών-50 κιλά

Κουφογεώργου Κατερίνα στο kumite κορασίδων 8 ετών-25 κιλά

Καποδίστριας Κωνσταντίνος στο kumite παίδων 11 ετών -50 κιλά και στα Κata παίδων 11 ετών

Χάλκινα μετάλλια και 3ες θέσεις κατέκτησαν οι:

Λιασκοβίτης Δημήτρης στο kumite παίδων 12 ετών -50 κιλά και στα Κata παίδων 12 ετών

Κουφογεώργου Κατερίνα στα Κata κορασίδων 8 ετών

Αν και μικρή η συμμετοχή και η εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing στους κλάδους άθλησης Body Contact και αγωνιστικής αυτόαμυνας, ήταν όμως αξιόλογη, δυναμική και ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Το πανελλήνιο πρωταθλημα του Kick Boxing ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση με άριστη οργάνωση και προετοιμασία, πάρα την μεγάλη συμμετοχή αθλητών, χάριν της μεγάλης προσπάθειας της διοίκησης και ιδιαίτερα του Προέδρου και Αντιπροέδρου Μιχάλη Τριαντάφυλλου και Αντώνη Μαυρομάτη και των συνεργατών του.

Παρόντες πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι, της κεντρικής πολιτικής σκηνής καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης και περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ.Αυγενάκης Λευτέρης, ο οποίος απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλους,αναφερόμενος στην μεγάλη ανάπτυξη της Ομοσπονδίας τα τελευταία χρόνια από την διοίκηση και με την δημιουργία των κλάδων άθλησης.

Στον δικό τους χαιρετισμό οι διοικούντες Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αφού ευχαρίστησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, αναφέρθηκαν στην μεγάλη ανάπτυξη της ΠΟΚ και με την δημιουργία και αναγνώριση των κλάδων άθλησης οι οποίοι αναπτύσσονται και με την λειτουργία της σχολής Προπονητών καθώς και στην μεγάλη δύναμη της Ομοσπονδίας που τα τελευταία χρόνια ξεπέρασε τα 350 ενεργά σωματεία.

Πολύτιμη η βοήθεια των Sensei Μιχάλη Διγαλάκη, Μιχάλη Αγοραστάκη, Κεσίδη Βιατσεσλάβ και Βίκυ Κοσμίδου κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και του sensei Κρίσιλα Ιωάννη.

Το ΔΣ του συλλόγου αλλά και ο Πρόεδρος του Κλάδου άθλησης Body Contact Shihan Γιώργος Κοσμίδης, εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai, ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών που ταξίδεψαν στην Κρήτη και συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΟΚ και τους συγχαίρει για τις επιτυχίες τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.