Βολιώτικες παρουσίες στο περιφερειακό πρωτάθλημα σκάκι

Η Σκακιστική Ένωση καθώς και ο ΑΣ Βόλου συμμετέχουν στο περιφερειακό ομαδικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας (ΠΟΑ) για το 2021 που διοργανώνει η Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. και το οποίο θα διεξαχθεί στο χώρο του Μύλου του Παπά στη Λάρισα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου.

Ο 1ος γύρος θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:00 και οι επόμενοι δυο γύροι θα διεξαχθούν την Κυριακή, 11:00 το πρωί και 16:00 το απόγευμα. Από τους αγώνες θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Βόρειο Όμιλο της Α Εθνικής που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 5-10 Οκτωβρίου. Οι συνθέσεις των ομάδων είναι 10μελης και το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

1ος Γύρος-Σάββατο 11/09

ΣΕ Βόλου-ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων

ΑΣ Βόλου-ΣΣ Λάρισας

ΣΕ Βόλου-ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων

ΑΣ Βόλου-ΣΣ Λάρισας

2ος Γύρος-Κυριακή 12/09

ΣΣ Λάρισας-ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων

ΑΣ Βόλου-ΣΕ Βόλου

3ος Γύρος-Κυριακή 12/09

ΣΕ Βόλου-ΣΣ Λάρισας

ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων-ΑΣ Βόλου

Ολοκληρώθηκαν τα πανελλήνια Παίδων-Κορασίδων

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 5/09/2021 τα Πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα που διεξήχθησαν στην Πάτρα και διοργανώθηκαν από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ) εκπροσώπησαν πέντε Θεσσαλοί σκακιστές σε τέσσαρες διαφορετικές κατηγορίες μεταξύ των οποίων και ο νεαρός σκακιστής της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου, Κοσμάς Κούντριας στην κατηγορία Ο10. Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και πέτυχε με ανώτερη επίδοση της ατομικής του δυναμικότητας να ισοβαθμήσει στην 5η θέση με 5 βαθμούς στους 9 αγώνες αλλά με την άρση της βαθμολογίας κατέλαβε την 10η θέση. Συνολικά πέτυχε 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Θετική ήταν και η παρουσία των υπολοίπων σκακιστών που εκπροσώπησαν τη Θεσσαλία.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.