Βόλος 2004: Χάνει τη χρονιά η Βέτσικα

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς που ήθελε απέναντι στον Λεοντικό Κηφισιάς η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Βόλος 2004, ωστόσο η απώλεια της Βέτσικα που τραυματίστηκε στο παιχνίδι είναι πιο οδυνηρή.

Σύμφωνα με τα μέλη της ομάδας ο τραυματισμός αποδεικνύεται πολύ σοβαρός και η παίκτρια υποβλήθηκε ήδη σε μαγνητική. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι, και θα απουσιάσει για το υπόλοιπο της χρονιάς. «Ευχόμαστε περαστικά στη Χρύσα και την περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα και υγιής στα γήπεδα» αναφέρει στην τοποθέτησή του ο σύλλογος.

Όσον αφορά τη διαιτησία στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, με αντίπαλο το Λεοντικό, τα μέλη της ομάδας έχουν μόνο παράπονα, όπως αυτά εκφράζονται μέσω του διαδικτύου: «Για τη διαιτησία θα αναφερθούμε για τελευταία φορά αφού κινδυνεύουμε να γίνουμε γραφικοί. Δυστυχώς για μια ακόμη Κυριακή φέτος γίναμε μάρτυρες μιας μέτριας έως κακής διαιτησίας κρίνοντας την με επιείκεια από ένα διαιτητή που μάλλον το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να επιστρέψει νωρίς στο σπίτι του. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι κράτησε μόλις 4 λεπτά καθυστερήσεις όταν στη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου είχαμε την πεντάλεπτη είσοδο του γιατρού στον τραυματισμό της Βέτσικα, την δίλεπτη είσοδο στον τραυματισμό (άνοιγμα μύτης) της Νικάκη, αλλά και τις πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών με είσοδο γιατρού. Αν συνδυαστούν αυτά και με τις 6 αλλαγές που έγιναν τότε τα 4 λεπτά καθυστερήσεις που κράτησε δείχνουν ελάχιστα. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τέτοιες διαιτησίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.