Βόλος 2004: «Μία εξαιρετική χρονιά το 2022-Κοιτάμε τα καλύτερα»

O απολογισμός για το περασμένο έτος

Το 2022 έφυγε αφήνοντας ως επί το πλείστον καλές αναμνήσεις στα μέλη του Βόλος 2004, που πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου στη Β’ Εθνική και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη έως τώρα. Οπότε και ο απολογισμός είναι άκρως θετικός όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του βολιώτικου συλλόγου.

«Μια εξαιρετική χρονιά για τον σύλλογο, ίσως η πιο επιτυχημένη χρονιά της ομάδας, αφού πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό τους στόχους μας και συνεχίσαμε την ανοδική μας πορεία» αναφέρουν σε διαδικτυακή δημοσίευση τα μέλη του Βόλος 2004 και τονίζουν ότι καλωσορίζουν το 2023 ελπίζοντας να συνεχιστεί η καλή παρουσία καθώς και οι επιτυχίες αυτή τη φορά στην Α’ Εθνική.

Ειδικά για το περασμένο πλέον έτος, και για την παρουσία στη Β’ Εθνική αναφέρονται τα εξής: «Στην αρχή του 2022, η ομάδα μας φάνταζε το φαβορί για άνοδο στην Α’ Εθνική, από τον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Μετά από μια αήττητη πορεία μέχρι τον Μάιο, έχοντας πετύχει 30 γκολ και έχοντας δεχθεί μόλις 3, η ομάδα μας στέφθηκε πρωταθλήτρια με 45 βαθμούς. Κορυφαία στιγμή της χρονιάς η εκτός έδρας νίκη μας με 3-2, στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο τους Λέοντες, παρουσία 100 περίπου φίλων μας που ακολούθησαν και ενίσχυσαν την ομάδα στον αγώνα της».

Όσον αφορά την επιστροφή στην Α’ Εθνική Γυναικών, τα στελέχη του Βόλος 2004 σημειώνουν: «Στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του 1ου ομίλου της Α’ Εθνικής, η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά, συγκεντρώνοντας 10 βαθμούς, με τρεις νίκες, μια ισοπαλία στα Τρίκαλα και μια ήττα από τον μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ, έχοντας δώδεκα γκολ υπέρ και τρία κατά. Στα θετικά της ομάδας τα κολακευτικά σχόλια που παίρνουμε από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, τόσο για την  αγωνιστικότητα και την  ποιότητα της ομάδας, όσο και για την υγεία και το ήθος που αποπνέουμε».

«Ευχόμαστε σε όλους σας το 2023 να είναι μια δημιουργική χρονιά, με υγεία, γεμάτη χαρές και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα…» καταλήγει από εκεί και πέρα η διαδικτυακή ανάρτηση του Βόλος 2004.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.