Βόλος 2004: Το Σάββατο με Ελπίδες Καρδίτσας

Έχει ακόμη χρόνο μπροστά της η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Βόλος 2004, καθώς το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο οποίο θα συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά, ορίστηκε ν’ αρχίσει τελικά στις 5 Νοεμβρίου. Οπότε η ομάδα της Έλενας Κουσκούνη προετοιμάζεται και αρχίζει πλέον να βάζει και φιλικά παιχνίδια στο πρόγραμμά της.

Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο τελικά, στις 11 το πρωί, ο Βόλος 2004 θα υποδεχθεί εντός συνόρων Μαγνησίας τις Ελπίδες Καρδίτσας, μία ομάδα που στο πρόσφατο παρελθόν έχει διεκδικήσει τόσο πρωτάθλημα Ελλάδας όσο και Κύπελλο, απέναντι σε πανίσχυρες στο άθλημα ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και οι Αμαζόνες Δράμας. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τη βολιώτικη ομάδα, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής δράσης.

Ωστόσο αυτό που αναζητούν οι υπεύθυνοι του Βόλος 2004 είναι το πού θα γίνει ο αγώνας! Υπάρχουν δύο πιθανότητες, είτε στο γήπεδο των Καναλίων ή στον Άγιο Γεώργιο, ωστόσο απομένει να οριστικοποιηθεί ο χώρος διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης.

Η συνέχεια πιθανότατα το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα περιλαμβάνει νέο φιλικό για τον Βόλος 2004, με αντίπαλο αυτήν τη φορά τη Λαμία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.