«Βόμβα» Ιμπραΐμοβιτς πυροδοτεί ο Μουρίνιο στην Τότεναμ!

Παρά τα 38 του χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραμένει περιζήτητος. Ο σπουδαίος Σουηδός στράικερ, ο οποίος μετά το… αμερικανικό όνειρο και τους Λ.Α. Γκάλαξι επιστρέφει στην Ευρώπη, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μίλαν και την Μπολόνια.

Ωστόσο, ενδέχεται η πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τότεναμ να αλλάξει τα δεδομένα. Και τούτο διότι ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» Ιμπραΐμοβιτς τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Telegraph» ο Μουρίνιο θέλει να εντάξει στο δυναμικό των «σπιρουνιών» τον Ζλάταν προκειμένου να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης, έχοντας μια εξαιρετική εναλλακτική λύση πίσω από τον Χάρι Κέιν για τον οποίο άλλωστε ο special one έθεσε όρο να μην πουληθεί.

Ο Μουρίνιο και ο Ιμπραΐμοβιτς συνεργάστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν όταν ο Πορτογάλος τον πήρε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως ελεύθερο και ο Σουηδός τον δικαίωσε απόλυτα σκοράροντας 26 γκολ σε 46 συμμετοχές προτού τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο. Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει και την περίοδο 2008-09 στην Ιντερ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.