Βόμβα μεγατόνων, τέλος ο Ιμεράι από τη Νίκη

Ανακοίνωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον ν' αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα τη νέα σεζόν

Με προσωπική του δήλωση που απέστειλε στα Μ.Μ.Ε. ο Νίκος Ιμεράι κάνει γνωστό ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του ν’ αναλάβει τη διοίκηση της Νίκης Βόλου την επόμενη σεζόν σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί η ομάδα, ρίχνοντας βόμβα μεγατόνων! Μάλιστα η αιτία που αναφέρει είναι ότι δε θέλει να σταθεί εμπόδιο στο αύριο της Νίκης που αναμένεται λαμπρό και στην πραγματοποίηση των έργων του Π. Μαγουλάς.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα, τις δηλώσεις αλλά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις, κατέληξα στην απόφαση που πιστεύω πως είναι η καλύτερη δυνατή για τον μέλλον της Νίκης Βόλου. Τα τελευταία τρία χρόνια προσπάθησα να προσφέρω όσο μπορούσα περισσότερο ώστε αυτή η ομάδα να ανακτήσει το χαμένο της κύρος, να θέσει τις βάσεις, χτίζοντας γερά θεμέλια, ώστε οποιαδήποτε επιτυχία της να μην αποτελέσει φωτοβολίδα αλλά να έχει συνέχεια. Αφιέρωσα απεριόριστο προσωπικό χρόνο, στερώντας τον από την οικογένειά μου. Διέθεσα χρήματα δουλεμένα με κόπο και ιδρώτα, πολλές φορές υπερβαίνοντας τις όποιες δυνατότητές μου.

Εισέπραξα αγάπη από τους αγνούς φίλους της Νίκης αλλά και αχαριστία από δήθεν φίλους της ομάδας. Χάρηκα στις νίκες της ομάδας και λυπήθηκα στις αποτυχίες της. Δε μετανιώνω ούτε λεπτό για την ενασχόλησή μου με τα διοικητικά αυτού του μεγάλου Συλλόγου, κρατώ μόνο τις καλές στιγμές και κυρίως θα κρατήσω για πάντα στην καρδιά μου, την ανιδιοτελή αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου.

Αποφάσισα να μη σταθώ εμπόδιο στο αύριο της ποδοσφαιρικής ομάδας, που όπως διαβάζω αναμένεται λαμπρό, καθώς πλέον υπάρχουν απεριόριστοι οικονομικοί πόροι αλλά και στελέχη που μπορούν να διοικήσουν καλύτερα μία εταιρία, όπως κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει η Νίκη Βόλου. Αποφάσισα να μη σταθώ εμπόδιο στην ομαλή πραγματοποίηση των έργων που θα αναβαθμίσουν το “Π. Μαγουλάς”.

Αποφάσισα να αποσύρω το ενδιαφέρον μου να αναλάβω το τμήμα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, είτε αυτό αγωνιστεί στη Football League, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο, είτε αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Εύχομαι στη νέα διοίκηση που θα προκύψει να καταφέρει όσα δεν κατάφερα εγώ και οι συνεργάτες μου και καλώ τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα , γιατί χωρίς αυτόν το μέλλον της Νίκης είναι δυσοίωνο. Ήμουν, είμαι και θα είμαι Νικιώτης και θα είμαι πάντα στην κερκίδα για να στηρίζω αυτή την ομάδα».

Με εκτίμηση, Νίκος Ιμεράι