Βοσνιάδης για αδειοδοτήσεις: «Ομάδες δεν θα μπορούσαν ν’ ανταποκριθούν-Όποιος δεν μπορεί να φύγει»

Βλέποντας το όλο θέμα από την οπτική του αγωνιστικού προϊόντος

Τo θέμα της αδειοδότησης των ΠΑΕ που θα συμμετέχουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει συζητηθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες, με τον Αλέκο Βοσνιάδη στη ραδιοφωνική του συνέντευξη να τοποθετείται επί του θέματος, δίνοντας παράλληλα και την αγωνιστική διάσταση των εξελίξεων…

«Αυτό που έγινε με τις ομάδες, ας μην ακούγεται καλά στα αυτιά δικών μαςμ είναι καλό γιατί θα είχαμε ομάδες που δεν θα μπορούσαν ν’ ανταποκριθούν, δεν θα είχαν τα ρόστερ που έπρεπε, θ’ απαξιώναμε το δικό μας προϊόν. Εγώ είμαι επαγγελματίας προπονητής και θέλω το καλό του ποδοσφαίρου και της ομάδας μου εννοείται. Ο κ. Κικίλιας (δείτε τη δική του τοποθέτηση ΕΔΩ) το βλέπει από μία άλλη μεριά, γιατί λέει «γιατί με βάζεις σε μία διαδικασία με τους άλλους. Εγώ πληρώ τις προϋποθέσεις. Έχω κάνει τα πάντα, δεν κοιμήθηκα, έτρεχα μέρα νύχτα για να πάρω αδειοδότηση και έρχεσαι εσύ από το παράθυρο να κάνεις πράγματα». Συμφωνώ με τον Ανδρέα σε ένα κομμάτι» σημείωσε αρχικά ο προπονητής της Νίκης Βόλου στη ραδιοφωνική του συνέντευξη (Classico, 9.86), για να συμπληρώσει: «Από την ώρα που τρέξαμε δεν μπορούμε να μπούμε στην ίδια ευθεία. Εγώ λέω θέλω υγιείς ομάδες, όποιος δεν μπορεί να φύγει. Μην μου τον βάζεις στο πρωτάθλημα. Όποιος δεν μπορεί να φύγει. Έχω πρόβλημα, δεν μπορώ να είμαι όπως πρέπει, χρωστάω εδώ, εκεί, έχω τα τεράστια προβλήματά μου; Να φύγω. Να πάω κάτω να φτιαχτώ, να μην έχω τόσο μεγάλες υποχρεώσεις και μετά να μπορώ να κάνω πράγματα, και να επανέλθω. Αλλά αυτές που βρίσκονται εδώ, να μην απαξιώνεται το προϊόν».

Στη συνέχεια, ο Αλέκος Βοσνιάδης έφερε ένα παράδειγμα από το πρόσφατο παρελθόν, υποστηρίζοντας ότι η πρώτη χρονιά στη SL2 του Βασιλειάδη, ήταν ένα καλό πρωτάθλημα ως σκέψη! «Με 12 ομάδες υγιείς, που θα παίρνανε τα χρήματά τους, τα συμβόλαιά τους, θα είχαν υγεία. Ξαφνικά επιτράπηκαν δύο ομάδες-μεγάλα ονόματα, η Κέρκυρα και ο ιστορικός Απόλλων Καλαμαριάς. Αλλά αυτές οι ομάδες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το πρωτάθλημα. Και ξαφνικά έκλεισε το θέμα της παραμονής. Σε ένα καινούργιο πράγμα, ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες αν το στηρίζανε-οι υπόλοιπες ομάδες ήταν μια χαρά- θα βλέπαμε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Όταν βάζεις ομάδες στην κατηγορία με τεράστια προβλήματα και αυτές δεν μπορεί να είναι ενισχυμένες, μην τις βάζεις, άστες να φύγουν» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Eγώ το βλέπω ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ο Ανδρέας θα το δει σαν διευθυντής, γιατί έχει δώσει τη μάχη του να είναι μία καθαρή ΠΑΕ η δικιά μας. Το να έχουμε πάρει από τις πρώτες ομάδες την αδειοδότηση δείχνει ότι η Νίκη άλλαξε» σχολίασε επίσης ο προπονητής των «κυανόλευκων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.