Βοσνιάδης: Η μεγάλη προίκα της Νίκης ότι βρίσκεται σε καθαρά νικιώτικα χέρια

Την έκτη της επέτειο από την άνοδο στη Super League γιορτάζει σήμερα 1η Ιουνίου η Νίκη Βόλου και με αφορμή αυτό το γεγονός ο προπονητής εκείνης της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης, φιλοξενήθηκε από τον Blue Heart Fm 105.1 στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη.

Ο νυν τεχνικός των Χανίων δε θέλησε να σταθεί τόσο σε εκείνη την επιτυχία, αλλά να μιλήσει για την τωρινή ομάδα και τους συντελεστές της, πλέκοντας το εγκώμιο του Στάικου Βεργέτη και των διοικούντων της.

Αρχικά αναφέρθηκε στο δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του πατέρα του Αλέξανδρου Μπιτσάκου, λέγοντας ότι είχε γνωρίσει προσωπικά και τους δύο γονείς σου και πόσο ποδοσφαιριστής είναι τυχερός που βρίσκεται σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια που λέγεται Νίκη Βόλου, γιατί έχει τους ανθρώπους να του συμπαρασταθούν.

Για τον προβιβασμό της ομάδας στην Α’ Εθνική σαν σήμερα πριν έξι χρόνια υπογράμμισε ότι η επέτειος πρέπει να αποτελέσει τη βάση, για να μπορέσει η ομάδα να έχει ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον και πως όσοι συμμετείχαν σε αυτή την πορεία έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία της Νίκης. Όσο για τον εαυτό του είπε χαρακτηριστικά “γέμισα από Νίκη και μπορώ να καταλάβω τι είναι η Νίκη, τι είναι ο κόσμος της και τι δυναμική έχει”.

Χαρακτήρισε καταπληκτικό άνθρωπο τον Στάικο Βεργέτη, τον οποίο γνώρισε στη σχολή για το UEFA Pro και απέκτησε μαζί του σχέσεις,  ενώ έκανε λόγο για σπουδαία επιλογή από πλευράς Νίκης.

Αποκάλυψε ότι μίλησε και εκείνος μαζί του, όταν η Νίκη έψαχνε για προπονητή και τότε είχε στο μυαλό του να πάει κάπου στο εξωτερικό: «Του έδωσα να καταλάβει σε τι μεγάλη ομάδα πάει και του είπα “πήγαινε και θα το ζήσεις. Θα ζήσεις καταπληκτικούς ανθρώπους και ο κόσμος θα σε απογειώσει. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή και ήξερε τι θα κάνει”.  Πρόσθεσε δε ότι η ομάδα μ’ αυτόν είχε αγωνιστική άνοδο και φάνηκε η διαφορά από το πρώτο ματς με τον Διαγόρα, καταφέρνοντας στη συνέχεια ένα πολύ καλό υλικό να το κάνει ομάδα.

Για τη διοίκηση ο κ. Βοσνιάδης δήλωσε ότι με βάση το γεγονός πως η Νίκη τον Αύγουστο δεν ήξερε πού θα παίξει έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο. Μάλιστα θυμήθηκε πρόσφατα πως  ερχόμενος με τα Χανιά στο Βόλο, για να αγωνιστεί την επόμενη μέρα στη Λάρισα με τον Απόλλωνα, συναντήθηκε με τον Στάικο Βεργέτη, τον Βασίλη Βενέτη, τον Ρήγα Στύλα και τον Γιάννη Καζεπίδη μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου και τους είδε όλους στεναχωρημένους, σχολιάζοντας: «Ήταν σαν να μην έχουν καταλάβει τι έχουν πετύχει. Τον Αύγουστο δεν είχαν κλείσει προπονητικό κέντρο. Η ομάδα δεν έκανε κανονική προετοιμασία κι όλοι όσοι είμαστε στο χώρο του ποδοσφαίρου ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.  Έχουν πετύχει κάτι σπουδαίο. Η προίκα της Νίκης είναι ότι έχει δικούς της ανθρώπους στα πράγματα. Η Νίκη είναι πραγματικά σε νικιώτικα χέρια χωρίς να θέλω να ακυρώσω κάποιες άλλες προσπάθειες στο παρελθόν αυτή τη διοίκηση θα τη στηρίξει πολύ ο κόσμος».

Επίσης ο Αλέκος Βοσνιάδης εξήρε την απόφαση της Ερασιτεχνικής Νίκης να δώσει την ομάδα στους νυν διοικούντες, αναφέροντας: «Έστειλε την ομάδα σε καθαρά και νικιώτικα χέρια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν δούμε πού βρίσκονται οι άλλοι που είχαν μπει στη διαδικασία να αναλάβουν την ομάδα και την πορεία που είχαν στην άλλη ομάδα που πήγαν. Ευτυχώς που η ομάδα πήγε σε νικιώτικα χέρια, γιατί της πρόσφεραν ασφάλεια και νοικοκυριό. Είναι άνθρωποι που “μυρίζουν” Νίκη», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι μέσα από μεγάλες δυσκολίες πέτυχαν σημαντικά πράγματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.