Βόσνιος αλλιώς Έλληνας χαφ για τον Ολυμπιακό Βόλου

Να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται τα μεταγραφικά θέλει η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με τον αμυντικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά να βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, και ενώ όλοι περιμένουν την απάντηση του Βόσνιου ποδοσφαιριστή στον οποίο έχουν καταθέσει πρόταση.

Η περίπτωσή του μόνο εύκολη πάντως δεν θεωρείται, ωστόσο τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου το παλεύουν προκειμένου να αποσπάσουν θετική απάντηση από την πλευρά του παίκτη, που έχει ήδη ρωτήσει για την ομάδα και την πόλη του Βόλου και μελετά όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο ο χρόνος περνάει, και τα μέλη της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ ακόμη. Έτσι υπάρχει και η εναλλακτική λύση ενός Έλληνα που αγωνίζεται στην ίδια θέση, ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν ήδη από το Σαββατοκύριακο και για έναν Αργεντίνο που θα μπορούσε να αποτελέσει τον τρίτο της λάτιν παρέας, καθώς ήδη στην ομάδα βρίσκονται οι Ντα Κάμπο και Μπαράνκο.

Πάντως, η τρέχουσα εβδομάδα θεωρείται σημαντική για τα μεταγραφικά, ενώ θα ξεκαθαρίσει και αν θα υπάρξει κάποια άλλη αποχώρηση, κάτι που όπως αναφέρουν στελέχη της διοίκησης δεν έχει τεθεί ακόμη ως ερώτημα στην ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.