Βουτιά στο κενό για Αλμυρό, νέα ήττα με 0-1 από τον Οικονόμο

Ήττα, που τον φέρνει σε δύσκολη θέση υπέστη ο Γ.Σ. Αλμυρού στην έδρα του από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με 0-1 και η οποία προκάλεσε και την παραίτηση του Στέλιου Αρσένου, αλλά και του συνεργάτη του Αργύρη Παλάσκα. Ο Αλμυρός έχει κάνει βουτιά στο κενό μετά το διπλό στη Στυλίδα στις 25 Νοεμβρίου με επτά ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη στα χαρτιά.

Όλα θα ήταν διαφορετικά, αν το φάουλ του Γκίκα στο 4’ δεν κατέληγε στο δεξί κάθετο δοκάρι και γινόταν νωρίς το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα (14’) κι ενώ στο 8’ ο Σταυράκης ενήργησε θετικά σε σουτ του Καραλούλη, σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης και από κει και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν μία ανούσια υπεροχή, που δεν καρποφόρησε ποτέ, ώστε να σώσουν τουλάχιστον την ισοπαλία και να κρατήσουν το +3 από τους αντιπάλους τους.

Στο 14ο λεπτό λοιπόν το εύστοχο διαγώνιο σουτ του Σωτήρη Χάμου  έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Γυμναστικός όση πίεση και αν άσκησε εν συνεχεία στα αντίπαλα καρέ, δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Αντίθετα, ο Οικονόμος ήταν αυτός που έφτασε κοντά και σ’ ένα δεύτερο γκολ.  Στο 53′ ο Μουλτσιάς την τελευταία  στιγμή άνοιξε την μπάλα προ του Σταυράκη, ενώ στο 65′ με κεφαλιά ο  Τσακάλι την έστειλε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 66′ ο μέχρι πριν λίγες μέρες παίκτης του Γ.Σ. Αλμυρού Χατζής είδε τον Σταυράκη πάνω στην ντρίμπλα να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα, κλέβοντάς του την μπάλα, ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο έμπειρος τερματοφύλακας των γηπεδούχων βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με αντίπαλο τον Ντούφα.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Δημηνάς (46′  Λουκάς), Ναουμίδης (73′ Παπακώστας), Βέργος (74′ Ματθαίου), Αλεξανδρής,  Στουρνάρας, Τζοβάρας (46′ Τσελεπής), Γκίκα, Αναστασίου
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Νούσιας, Καλφούντζος (38′ λ.τρ.  Περτζιόνι), Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος,  Καραλούλης (78′ Ντούφας), Μουλτσιάς (64′  λ.τρ. Χατζής), Μπαλογιάννης  (81′ Γανός), Γκαμπέτας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.